İki kapımda da var birer tane.Otoparklarda kolonların yanına koymak için dolanıp duruyorum artık ama yinede saklayamıyorsun işte.
Printable View
Hocam ailede Yeditepe'de Mühendislik veya Mimarlık okumayı düşünen varsa vazgeçirin derim. Diplomada sorun çıkardıkları gibi herkes suçu başkasına paslıyor. İşini bilen de yok. Kimse işi bilmediğinden ve bnm acilen diplomaya ihtiyacım olduğundan bu yaşımda tekrardan ders çalışmaya başladım. Ders aldım sınava girecem. Ve bu bnm hatam değil.
Kafayı yemek üzereyim aslında...
Ohoo ben kapı vuruklarını zaten vuruktan saymıyorum. Ben daha arabanın içindeyken dann diye dayıyor bi de ne var yani? edalarıyla bakıyorlar. Ben aynını yapamıyorum tabi.
Heheh aynen. Nerde ne kadar kolon varsa araba dibinde :D
Bu arada UA plaka bir Köpekbalığı'na denk geldim burada mıdır o arkadaş?
Çok utandım valla pırıl pırıldı arabası bnmkisi de inşaattan çıkmış gibiydi :D
Caddeden stadyuma gelmeden onceki son i$iklarda duran arabayi mi diyorsun?
buradaysa kendisi kusura bakmasin da cok serseri hareketleri vardi yoldan gecen kadina laf atmak gibi :) sonra ben hafiften burnout yapmaya baslayarak isiktan kalkinca arkamdan da abuk subuk bagiriyorlardi :D
o arada arkamdan sikan sonra ben birakinca yanimdan uzayip gecen 35 plaka RC de sendin sanirim? :)
Arkadaşlar merhaba geçenlerde aracın ön kısmından ıslık sesi gibi gelen sesi gidermek için 20.000 bakımına gittim.Ustalar baktı sonuç olarak şarj dinamosundan geldiğini söylediler.Fabrikaya sipariş geçtiler garantiden değiştirebileceğimi söylediler.Parça servise gelmiş yarın değiştirmeye gideceğim.Aynı sıkıntısı olan arkadaşlara haber vermek istedim.Saygılar
geçen ay VAG Dumpvalve'la birlikte işaretlemiş olduğum parçaların hepsini topkapı savaş ustaya değiştirttim.
zaman zaman timing sorunu bazen de ilk çalıştırmalarda bir zincir sesi geliyordu
ve sentem de bir diş kayıktı / atlamıştı
sahip olduğum RC de ilk çıkan modellerden olduğundan dolayı parçaların hepsi eski versiyondu.
işaretlemiş olduğum parçaların neredeyse hepsi güncellenmiş ve belirttiğim sorunlara kökten çözümüdür.
Cooper S - 207 GT marka model farketmeksizin bu motorun ilk neslinde mevcut olan bir sorun 2009 modellerde bu parçalar güncellenmiş
fiyat olarak bütün parçalar 230 TL tuttu :)
bide sadece yetkili peugeot servisinde olan özel bir aletle sente ayarlanmalıdır
şu an çok düzgün ve sorunsuz çalışıyor :icon_tup:
http://i29.tinypic.com/2pzi6py.jpg
http://i30.tinypic.com/nc70g.jpg
Ahaahahah herkes servicebox dan resimli ayrıntılı anlatıyor süpersiniz...
Bu konuyu ve sizi seviyorum..
Evet 2 araç ta doğru :) Ben Cbostan Burger'da malları beklerken otoparktan çıktı sonra tekrar gördüm. Laf attığını görmedm ama..
Da ben zaten arkadan geldim, dondurma yetiştiriyordum :)
Şarj dinamosu mu? :S Nasıl bir ses bu ne zaman geliyor?
Hocam, Dumpvalve'i yine orjinal olarak mı değiştirdin?
Sente atma sıkıntısı ilk serilerde kronik evet...
Ama tüm RC'lerin görsellerine baktım işaretlerinin hepsinde güncelleme yok
Mümkünse şase no nun son 8'ini alabilir miyim özelden?
servicebox konusunda yardıma ihtiyacım var, kim yardımcı olabilir?
http://public.servicebox.peugeot.com
Buradan ücretsiz üyelikle parça görsellerine ulaşılabilir.
Üyelik için sağ üstten dil seçiyorsunuz ve bilgileri dolduruyorsunuz. Sallama bilgiler de kullanılabilir.
Üye olup login olduktan sonra VIN/VIS yazan yere şase son 8 karakteri yazıp enterlamanız yeterli. Tamamını yazmanıza gerek yok o tamamlar.
yok VAG DV takıldı en son versiyonAlıntı:
Hocam, Dumpvalve'i yine orjinal olarak mı değiştirdin?
Sente atma sıkıntısı ilk serilerde kronik evet...
Mümkünse şase no nun son 8'ini alabilir miyim özelden?
özelden yolluyorum şase nosunu
Yanlış anlamanı istemem ama işaretlediklerinin bir kısmının sebebini anlayamadığımdan istedim şaseyi.. Baktım şimdi. Benimkiyle aynı üretim grubundayız.
Senin paylaştığın görsellerden ilkinde 4,5 ve 6 no.lu parçaların güncellemeleri ve info flashları var timing le ilgili.. Bunların da değişmeleri gerekiyor. Kayışa brşey diyemiyeceğim deforme oldu herhalde ama 8,9,10 ve 11'de güncelleme gözükmüyor.
Asıl kötü haberi vereyim, aynı durum bende de mevcut: 1 no.lu parçanın güncellemesi var.. A ve 2'nin yani..
Bu arada son DV derken sonu 09D olan değil mi?
egzantrikler de kasnaklar da yeni güncellenmiş galiba ?
DV evet sonu 09D olan
ben buradan faydalandım
http://www.feline207.net/forum/viewt...asc&start=2280
servisler zaten RC hakkında hiç birşey bildikleri yok :) onlara kalsa sadece zincir gergisini değiştirmek yeterli
şu an sıkıntı yok olması gerektiği gibi gidiyor ve çalışıyor
bir şey daha soracağım flash info da sübap kapağı ile ilgili yada emme manifolduyla ilgili bir bilgi mevcutmu ?
yağ buharı kurum yapıyormuşda bazı RClerin tüm emme sisteminde
2 senedir üyeliğim var hatta zaman zaman paralı üyelik bile aldım ancak şu an arabamla ilgili istediğim şeylere tam ulaşamıyorum, sanırım bir güncelleme geçirdi o arada bazı bilgiler kayboldu, menüler değişti vs... istediğim şeylere, eskisi kadar detaylı erişemiyorum