dostum ilgine teşekkür ederim uygun derken kasıt nedir acaba ***** 4 lastık 1300-1400 tl cıvarı tutuyo genelde kartla alıyorum senden alırsak sanırım peşin almak gerekecek buna deger dersen seninle irtibata gecerim gerektiği zaman selamlar
Printable View
Evet Onur o araç :)
Teşekkürler ilginiz için öncelikle :) Metal parça gitmiş derken uf puf olmuş anlamında yazmak istemiştim ama şimdi okuyunca evet sanki içine metal parça gitmiş gibi anlaşılıyor yazdığım yazı pardon diyeyim :) DV'nin içinden bir parça bozulmuş olarak değiştireyim o zaman :) Yalnız ilk sorunda turbonun içine boşaltsa aracın gidişini etkiler değil mi ? Sonuçta turbo tam verimle çalışamayacak ? Fakat S3 DV'si takıldığında durum düzelmiş ama iki üç kez denendikten sonra araç tekrar aynı bozukluk meydana çıkmış ve arıza lambası yanmış araçta.Turbonun fiyatının da maşallahı var :)
Ben ileteyim yazınızı arkadaşa okusun tam anlamıyla sorun neymiş onu da öğrenelim ona göre olmazsa tekrar konuşuruz neymiş ne değilmiş :)
Tşkler tekrar:icon_tup:
Sence bu arızaya servistemi baktırmam lazım bu arada yazılım filitre ve blow off var
http://www.h-r.com/gb/f_sportfedersaetze.php bence tek cözüm coil yay pek sağlıklı olmuyor
Lastikleri taktırayım bakalım da, araba yay diye bağırırsa lastiklerden sonra yaparız artık... amortisörde hemen patlamaz herhalde, ben aşırı dikkatli kullanırım aracı, yine de arasıra giriyoruz çukura ama çok değil...
amortisor patlamaz meraklanma ancak rahatsız olursun uyumsuzlukdan dolayı orjinalı bana yeterli geliyor gercı bıraz leylek spec ama alısdım zamanla alırsamda coil alırım yada ellemem
Çok leylek geliyor bana bazı günler, yani bazı açılardan, sinir oluyorum o zaman, şunu 1-2 parmak yaklaştırmamışlar yere!!; deniycem H&R'ı, çok fazla uyumsuzluk olursa söktürürüz napalım... C serisi Mercedes 180'in yanına park ediyorum, yanında SUV gibi kalıyor RC :mad:
karar senin dene bakalım alacağın yayın kod numarası varmı
yay olayında en kıl olduğum sey universal yay kullanmaları adam normal 207 de rc yede cc yede aynı yayı veriyo araç ağırlıkları cok farklı yayın davranışı farklı olmalı adamdan kastım satıcı deyil üretici böyle olunca sorunlar başlıyo