doğrusunu yaparsın
Printable View
doğrusunu yaparsın
Filtre garantiyi bozmaz.. Ancak yazılım direk bozar. O yüzden eski yazılıma geri dönmenizi tavsiye ederim servise gitmeden evvel. Elektronik arıza olduğundan garanti onay için PC'nin çıktısı merkeze yollanıyor ve o bilgide yazılımın orjinal olmadığı da belirtiliyor, servisin insiyatifinde olan bir mevzu değil.
Blow-off ne şekil ve nasıl takıldığına bakar biraz..
Ama arıza için servis şart..
çok saol normal yazılıma kime yaptırdıysam o yapar dimi.
Depolatıon faulty sytem tam olarak arızada bu yazıyor daha önceden tatil dönüşü farklı yakıt almıştım ozaman yandı sonra yanmadı o yüzden depo arızası dedim.
aslında genel bı kod denebilir bır cok şey bu arızayı verdirebiliyor benzin deyince aklıma bu geldi servisde makşneye bağlayınce silindirlerden herhangi birinde vuruntu vs gibi bir uyarı cıkarsa benzindendir
amortisör patlamaz daha çok viraj çubukları zarar görürse görür ama o da zor.. RC için diyorum sadece..
tüm 207'lere aynı yay olayını anlamadım :S kim yapıyor böyle?
"Depollution System Faulty" yazar.. Türkçe yol bilgisayarlarında "Egzoz emisyon sistemi hatası" gibi birşey yazıyor.
"Depollution" kirlilik önleme anlamında burada..
Özay'ın da dediği gibi bu genel mesajdır. Birçok markanın birçok aracında da bu böyledir. Ancak arıza sebebi ve kodu 100'lerce sebepten biri veya birkaçı olabilir.
Sizin olayda P2263 hatası bu mesajı verdirtmiş. Bu hata da direk turbo ve yan bileşenleriyle alakalı bir arıza olduğundan ona göre müdahele edilmeli..
Yoksa atıyorum, bir Turbo alçak basınç hatası(P0299) da ekranda yine Depollution System Faulty olarak gözükür..
deniz bu kodların tam bi listesi varmı sende
Kat. eskime/eksik performans hatası da aynı mesajı veriyor ekranda ama onun P kodu farklı(hatırlayamadım :(). Garantide ise araç bu arıza neticesinde katalizörün garantiden değişme ihtimali olabilir. Ama sadece ihtimaldir bu :) ben dedim diye olucak diye birşey de yok :D
Kodları açıklamalarıyla birlikte vukuğ bulduğu zaman PP2000 cihazı söylüyor biz aklımızda tutuyoruz sadece..
İnternet te dünya kadar liste var bu konuyla ilgili ancak bir çoğu sağlam bilgi değil, yani kodla açıklaması tutmadığı oluyor.
Benim görebildiğim kadarıyla en güvenilebilir liste ise;
http://www.myscantool.com/dtc/powertrain.html
ondan soruyorum bulduğum kodlar tutarsız oluyor
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasrettt..Roll yapacak RC yok mu?