RCpower Nickli Üyeden Alıntı
beyler yazılım için güzel haberlerim var.
yunanlı e-tuners firması Turkiye'ye gelmeye istekli.
stelios gerçekten iyi niyetli bi adammış helal olsun kırmıyor bizi.
GT/RC yazılım attırmak isteyen arkadaşlar;
biliyorum araçlarınız çok değerli. kıyamıyosunuz onlara. bir filtre için bile sayfalarca tartışmalar, sorular okuyoruz. ki gerçekten güzel paylaşımlar oldu bu kadar sayfa.
millet bilgilendi. rc almaya niyetliler çoğaldı. alanlar kesinlikle pişman olmadı.
tekrar söylüyorum bu arbanın beyni her türlü setup a uygun çok güzel bir sisteme sahip.
doğru yerlere müdahale edildiği takdirde uzun vade de güvenilir ve tatminkar güçler alınabiliyor.
yabancı forumlarda özellikle fransız ve ingiliz olanlarında görüyoruz çok ,iyi yapılmış rc/gt ler var.
yazılım için de avrupa da marka yapmış çok seçenek var tabiki. onlara kolay ama biliyoruz ki bize değil.
lafı şuraya çekmeye çalışıyorum; bu arabaya, özellikle yazılım konusunda Turkiye de yapmak istediklerimiz kısıtlı ve bu imkanlar içerisinde şu an bence bu adamın buraya gelmesi sizi bilmem ama benim için büyük bir fırsat.
şöyle söyleyyim sakın yalnış anlaşılmasın, ben barbaros a yazılım attırdım. şu anki setubından da gayet memnunum. hiç bir sıkıntım olmadı bu güne kadar. kendisine tekrar teşekkürler.
lakin yunanlının buraya gelmesi bende, yazılımı kime yaptırmış olursam olayım arabamı tekrardan onun ellerine bırakma isteği uyandırıyor. (:D ne biçim bi ifade oldu la bu neyse siz anlayın :D)
dediğim gibi aklınızda en ufak bir şüphe soru işareti olmasın.
stelios daha fiyat vermedi, dediğine göre kendi gt siyle buralara gelecek.
ona aslında ulaşım ve konaklamaları biz verelim dedim ama o siz toplanın onları ben karşılarım diyor.
bekleyelim güzel bi fiyat versin ufak bir bütçeyle bu işi hallederiz gibime geliyor.
zaten yazmış ordaki fiyat yüksek diye.
aynen aktarıyorum: okursanız gelsin diye herifi yalamak için neler yaptığımı görebilirsiniz. :D
not : bu işi becerebilirsek tamamdır artık dokunmayacam arabaya