97 oktanla daha fazla yakıyor sanki en güzeli shell 95 oktan
97 oktanla daha fazla yakıyor sanki en güzeli shell 95 oktan
95 olmaz bencede 100 bulsak alırız ama yok malesef
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
yol bilgisayarı menzili 30km altını göstermiyor. --- çıkar çıkmaz depoyu fulledim 46lt aldı. yani 4lt kalıyor --- çıkınca
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Sanırım yüklü TTSe denk geldin.. Ben de İstanbulda kırmızı bir TTS'e denk geldim ki arkalardan TT'dir düşüncesiyle yakaladım arabayı.. Tamam hızlı oldukça ama o derece fark oluşmadı ama 170-180 leri de görmedik hiç.. Genelde ışık kalkışı veya ara hızlanma şeklinde.. Bende şu piskopat olan yazılım vardı..
Bende de tam tersi. oktan yükseldikçe sarfiyat azalıyor. Yani sanki..
+1..
98+ bir yakıtla tutabilene aşk olsun.. Keşke gelse.. En son Shell kaldırdı.. Shell merkezi arayıp 100 satan bayilerin listesini fakslattırmıştım dağ başına 100 oktan almaya gidiyordum.. Stockta bile ciddi fark yaratıyordu özellikle 5000 ve üstünde..
Bizim araçlarda dip çektirmek pek doğru hareket değil.. Yakıt filtresi çok başarılı dip kiri filan almıyor motora ancak dip çekiminde pompanın basıncı düştü mü sapıtabiliyor rölanti ve avanslar.. Motor arıza lambası da yaktırır..
Doğru göstermez ancak --- durumundayken tekrar 30 ve üzeri göstertebilmek mümkün. SOnuçta kullanım şekline göre değişen ve ortalama yakıt tüketimine göre hesaplanan bir veri o. Ortalama tüketim düşürüldü mü menzil yükselir otomatik olarak. Şu durumda 4 lt pek sağlıklı bir gözlem değil. Ancak yakıt azaldı uyarısı ve lambası tam olarak 6lt yakıt kaldığında yanıyor. Bu ayarlı değer.. PP cihazıyla ayarlanabiliyor bu değer..
207rc kardeşim muzaffer abinini kafasının etini yiyen benımbir türlü beni mutlu edemedi dediğin gibi daha stabil bencede yeni yazılımı ılk benım arabaya attık daha tam deneyemedim ama şu anki en iyi yazılım
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
PP = planet diag, her yetkili serviste bulunan meşhur laptop
Bu yazılım güncellemesi dediğin 2. yükleme filan mı? İlk yazılım 7800'e kadar filan izin veriyormuş sanırım? Çok iyi diyordun 240'lardan bahsediyordun? Bir sıkıntı mı oldu?
Ya sendeki yazılımı bana yükleyemedik vakitsizlikten.. istanbul'a geldim, yarın dönüyorum ben de çok merak ediyorum sendekini şu an.
Öte yandan stock yazılım da müthiş ekonomikmiş onu farkettim![]()
Denediğim yazılım sayısı sanırım 5.. 6-7 de olabilir.. Bir tanesi hariç hepsi rahat hissedilir derecede farkettiriyor.
Bir de ben her yazılımı atıldıktan hemen sonra 30 km'lik bir parkurda deniyorum. Parkurun neresinde hangi yazılımla kaç gördüğünü biliyorum. Bir de altdevirlere(<1500) bakıyorum. 'galiba'lıktan çok öte farklar oluşuyor. Bir tanesinde hariç. O tırt idi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32663741/detay renkler değişiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)