User Tag List

Sayfa 259/1195 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.903 ile 4.921 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FlyingFinish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke Turbo basınç saatimi çekebilsem, 1.5-1.6 bar a dokunuyor sonra 1.4 bar larda falan dolaşıyor. Kesicide düşmeye başlıyor. Yakıt tüketimi 11.7 ye çıktı.( gazlama mevcut). Kat iptali ve intercooler istiyor. İçime sinen bir şekilde yapacağım. Coil over alıcaktım ( eibach ). Kimin ne dediği belli olmadı fiyatlar değişik teslim tarihleri değişik. Koni sipariş edicem. Kullanan varsa HR 3 cm likle beraber, yorum yapabilir mi? (koni amortisör eibach yay kullandım önceden memnundum, bu araba için konusursak daha iyi olur) Özay aldım numarayı. Gündüz gazlayamayız zor olur. Akşam kimse yokken çay-kahve muhabbetiyle beraber çıkıp deneriz.
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,5 1,6 biraz zor gibi isterseniz göstergeyi yada vakumu bir kontrol edin derim..Zor derken biraz da sakat..
    Alıntı demircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka iyi cesaret yada boşta 10000 tl si var
    Elektronik ölçümde de peak 1.5 çıkıyor bende de.. 1.6 hiç görmedim ama.. peak sonrası da 1.3 üstü 1.4 altı genelde..

IC upgrade bu yazılımla geciken alt devirleri daha da geciktirir düşüncesindeyim. Ama Kat. iptali düşündürmüyor değil beni de.. Bir tane bozuk kat var içini boşaltıp denemeyi düşünüyorum.

Öte yandan RP olan fanları araştırmaktayım neden RP olmuş diye..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sprot cat alalım hep beraber
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slm kesiklik 1 saniyenin altındamı yaptı yoksa patırdama gibi bişeymi birde yazılım ilk atıldıgında varmıydı yoksa sonra dan mı başladı ...........
    Patırdamadan kasıt motor tarafındaki vuruntu sanırım, egsoz değil..

2 tip kesinti yaşadım biri direk cut off... Diğeri de vuruntu gibiydi ama çok hafif şiddette.. Devirlenme kesilmedi ama yavaşladı. Bende de refleks oldu gazdan ayağımı çekiyorum hissettiğim anda.. Belki zorlasam lamba yakardı ama silindir durma raddesine gelmezdi.

Valla bu yazılım varken oldu. Ama zaten sanırım stock tayken de arabaya bu arızayı oluşturtabilen bir tek ben varım ülkede Tamamen dağ yolu merakımdan kaynaklanıyor

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu patırdama olayı bende bazen yapıyor timingdenmi kaynaklanıyor? genelde vites kücültüp yüklenıgımde yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22 Kasım - 11 Aralık tarihleri arasında 4+ yaş kampanyası devreye giriyor...

2008(ikibinsekiz) model ve daha eski tüm Peugeot marka araçlara(Ruhsatta model yılı 2008 veya daha eski olmalı);

- TOTAL ve EXXON-MOBIL yağlarda %25;
    - Kaporta ve Trim parçaları hariç TÜM PARÇALARDA %25;
    - Bu parçaların işçiliğinde %20;

indirim yapılıyor. Maksimum Kart'a da 5 taksit + 2 ay taksit erteleme imkanı sunuluyormuş(anlaşmalı servislerde)

Kurallar:

- Tek Kural: Parça ve işçilik bir arada faturalanmak zorunda. Yani ben parçayı alayım kendim takarım/dışarda taktırırım olmuyor. Aynı zamanda parçayı getirdim(orjinal olsa dahi) takıverin de olmuyor.

Olmaz ama yine de yazayım; yukarıda yazılı olanlar bayiye göre değişiklik gösterebilir.

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patırdamadan kasıt motor tarafındaki vuruntu sanırım, egsoz değil..

2 tip kesinti yaşadım biri direk cut off... Diğeri de vuruntu gibiydi ama çok hafif şiddette.. Devirlenme kesilmedi ama yavaşladı. Bende de refleks oldu gazdan ayağımı çekiyorum hissettiğim anda.. Belki zorlasam lamba yakardı ama silindir durma raddesine gelmezdi.

Valla bu yazılım varken oldu. Ama zaten sanırım stock tayken de arabaya bu arızayı oluşturtabilen bir tek ben varım ülkede Tamamen dağ yolu merakımdan kaynaklanıyor

vuruntunun iki sebebi var bence birincisi SIKIŞTIRARAK KULLANDIĞIMIZDA 97 oktam benzin yüksek yanma yapıyo enjektörler geçici benzin kesiyor genelde 2,3,4 pistonlarda .Vuruntu sensörünü sökülüp temizlenecek tabiki vidasınıda temizlenecek. İkincisi araçlara yaptığımız yazılımlar ara sıra küçük arızalar tespit eder ama bunlar her tespitte arıza lambası yakmaz bir süre sonra arıza lambası yanmaya yakın bir zaman da buna benzer kesintiler veya patırdamalar yapar VE ARIZA LAMBASI YAKAR.

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ErK_aY;1823335]bu patırdama olayı bende bazen yapıyor timingdenmi kaynaklanıyor? genelde vites kücültüp yüklenıgımde yapıyor[/QUOTE

beyin algıladığı arızayı stop ettikten sonra unutuyo ama yüklenince yada tekrar aynı arızayı verince buna benzer kesintiler oluyor o yüzden her zaman yapmıyor. :icon_tup

FlyingFinish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saate çok güvenmiyorum ama orjinalken verdiği değerler tam olarak doğruydu. Sonraki chipten sonrada doğru değerler gösteriyordu. Basınç yüksek gerçekten. Yakıt çok yüksek. Deniyorum şu an. Gereksiz bir basınç i/c ve decat sız pek manası yok aynı güçler daha düşük basınçla elde edilir. Derdim top end gücü elde etmek. Eski program alt-orta devirlerde iyiydi. Düşünüyorum şu an. Bunu geliştirebiliriz. Muzaffer abiyle konuşup ayarlıcam. Özay eibach tan vazgeçtim. Tek yaylı, o yayı sıkıştırarak yükseklik ayarlıyor. Düşürdükçe o yayı kısaltıyorsun. Bildiğimiz coil over gibi değil. Koni ve yay olayına gidicem. KW V3 iyi fakat pahalı. Ctesi akşamı müsaitsen buluşalım.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş şu an nöbetteyim eczanede yarın ıcın söz veremem ev durumunu bılmıyorum ***** evli olunca muzo abıye ugrarım yarın bı o cıvard aolursan goruselım
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş sitem etmiş arayan soran yok zor satıldı diye ,ben ilanın koyulduğu gün gecenin 12'sinde aradım arkadaş acelemiz yok olursa olsun 36000 tl düşünüyorum dedi yoksa ben gece kaporayı çıkarırdım bu araçlar altın değerinde yeterki düzgününü bulalım
    Altın değerinde olmadığından dolayı 33.5 bin TL ye gitmiş olabilirmi acaba ?
    evet en başta satılırsa satılır mantığıyla çıkıldı yolada sonrasında aciliyete binince mecbur kalındı 35-36 bine bi 3-5 ay daha satılmazdı muhtemelen
    görüldüğü gibi gayet düzgündü hiç bişey olmadı..

tstdrvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altın değerinde olmadığından dolayı 33.5 bin TL ye gitmiş olabilirmi acaba ?
    evet en başta satılırsa satılır mantığıyla çıkıldı yolada sonrasında aciliyete binince mecbur kalındı 35-36 bine bi 3-5 ay daha satılmazdı muhtemelen
    görüldüğü gibi gayet düzgündü hiç bişey olmadı..
    1 kasıma kadar bekleseydi yüzde 99 demiyorum yüzde 100 almıştım söylediğin paralara

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadaşlar en iyi yazılım aracı münkün olan en az şekilde basınç açarak , en iyi afr oranıyla en iyi yürüten yazılım bana göre..

Bende peak 1,3 cont 1,1-1 civarı..

İlk yazılımda açmıştık basıncı daha yukarılara ama habire boost-cut a girdiği için vazgeçtik optimumu yakalamaya çalıştık..(girmediği zamanlarda asfaltı kazıyarak gidiyordu ama bana göre sağlıklı değildi)

Ben yine diyorum ki 1,6-1,5 bar basınçlar bu araçlar için çok yüksek dikkatli olun bence.
    Ya ben olabileceğinden az basınçla yürüyorum ya da siz olabileceğinden çok basınçla..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben en iyisi en kısa zamanda PPS ile çıkayım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla arkadaşlar en iyi yazılım aracı münkün olan en az şekilde basınç açarak , en iyi afr oranıyla en iyi yürüten yazılım bana göre..

Bende peak 1,3 cont 1,1-1 civarı..

İlk yazılımda açmıştık basıncı daha yukarılara ama habire boost-cut a girdiği için vazgeçtik optimumu yakalamaya çalıştık..(girmediği zamanlarda asfaltı kazıyarak gidiyordu ama bana göre sağlıklı değildi)

Ben yine diyorum ki 1,6-1,5 bar basınçlar bu araçlar için çok yüksek dikkatli olun bence.
    Ya ben olabileceğinden az basınçla yürüyorum ya da siz olabileceğinden çok basınçla..
    Katılıyorum fakat illa sendeki yada bizdeki söz konusu değil ortası da olabilir tabiki. Alet edavat ve en önemlisi zaman olsa ben ucundan kafama göre kurcalayacağım haritayı. En azından boost map ini düzeltmem lazım. Yukarıyı aşağı çekmek gerekiyor. 4000 gibi devirlerdeki basınç artışının daha yumuşak olması lazım. Bu programda sevdiğim şey half throttle lar gayet iyi. Viraj içinde abuk boost a girmiyor. WOT da iyi. Daha homojen bir basınç haritası istiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kesicide kaç basıncın?? Yada 5500-6500 arası??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FlyingFinish, sanırım sendeki ile bendeki yazılım aynı değil.. Abuk boostlar var bende..

PPS'le çıktım geldim şimdi boş depoyla.. Trafik pek müsait değildi. Ekranı video olarak ta kaydettim ama pek başarılı kaydedememiş..

Özetle, PPS peak olarak 1.36 ort ile 1.4(bir kez gördüm sadece bunu,4'te) okuyor.. 5500 e kadar da 1.1-1.2 gidiyor.. 5500-6500 arası .8-.9 gidiyor..

Yalnız dediğim gibi trafik pek müsait değildi, videoları istiyorsanız upload edebilirim ama pek birşey anlayamayabilirsiniz.

Bnm elemanın gauge'ı tırt anlaşılan.. PPS'in yanlış okuyacağını zannetmiyorum. Piyasadaki en günceliyle çıktım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FlyingFinish, sanırım sendeki ile bendeki yazılım aynı değil.. Abuk boostlar var bende..

PPS'le çıktım geldim şimdi boş depoyla.. Trafik pek müsait değildi. Ekranı video olarak ta kaydettim ama pek başarılı kaydedememiş..

Özetle, PPS peak olarak 1.36 ort ile 1.4(bir kez gördüm sadece bunu,4'te) okuyor.. 5500 e kadar da 1.1-1.2 gidiyor.. 5500-6500 arası .8-.9 gidiyor..

Yalnız dediğim gibi trafik pek müsait değildi, videoları istiyorsanız upload edebilirim ama pek birşey anlayamayabilirsiniz.

Bnm elemanın gauge'ı tırt anlaşılan.. PPS'in yanlış okuyacağını zannetmiyorum. Piyasadaki en günceliyle çıktım..
    Ben turlamaya çıkıcam, müsaitsen buluşalım.. PM de atıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve ewt yazılım patladı..

PPS li çıkışımın sonunda bir kaç tane minor hız raporlama bilgisi yanlışı hatası(U kodlu, klasik OBD'ler göremiyor) olduğunu gördüm ve sildim.. Sİldikten 2 saat sonra filan eve dönerken araba yine diğer yazılımlardaki sorunları yapmaya başladı ve yine 180 i zar zor görür bir duruma girdi.

Şimdi,
    -Bu arızalar stock yazılımda oluşmayan arızalar..
    -Her sorunlu yazılımı ECU'dan silerken son halini ECU'dan PC'ye alıp hiç yüklenmemiş haliyle karşılaştırdık. Hepsinde ciddi oranda farklılıklar farkettiydik. Yani atılan yazılım ECU'da değişikliğe uğruyor.
    -Bizimkiler her PPS bağlantısında bu arızaları siliyorlar..
    -PPS sanırım bir yerlerde bir şeyleri değiştiriyor ve araba istisnasız her türlü kullanımda 3-4-5 te 5000'den sonra ciddi performans kaybedip sonrasında da silindir susmalarına kadar gidiyor..
    -Bu U kodlu arızalar oluıştuğunda aslında hıza duyarlı direksiyonda da değişiklikler oluyor..

Bu maddeleri daha önce de münferit olarak yazmıştım. Şimdi bi anda araba gitmemeye başlayınca birşeyler uyandı kafamda

Ptesi aynı yazılımı tekrar attırmayı düşünüyorum.muhtemelen düzelecek.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün itibariyle bende 207 gt kullanıcısıyım kırmızı 55.000de boyasız. yavaş yavaş eksikleri tamamlicam yardımlarınızı bekliyorum.. öncelikle ilk lazım olan şey xzenonlarınız ne marka. arıza ışığı yakar dediler çoğu marka için. çift duylu amerikan park ampullerini takıcam yalnız arıza ışığı yakıcak. bunu serviste sildirme imkanı varmı? birde su sağa sola dönüşlerdeki viraj destek ışığımı ne onu kapatma imkanım varmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)