207 rc koltugu nerden bulabılırım bı fıkrı olan war mı konu dısı ama ?
Printable View
207 rc koltugu nerden bulabılırım bı fıkrı olan war mı konu dısı ama ?
Çok tıslarsa sökerim zaten.. Bir de araya blow off u var onun onu takmicam direk DV Turboya..
Blow off bir tane GT'de var çok kötü ses veriyor.
hks blow-off isteyen olursa bende var gt-rc göre borulu :)
koltugun cıkması yada ne bılıyım aracında kullamayan kımseden almak ısterım serwıs cok pahalı olur
bende arıza ışıgı yanmıyor ama bazen arabayı çalıştrdıgım zaman çok az zırıltı geliyor stop edip tekrar çalıştırıyorum düzelene kadar deniyorm 1-2marşta düzeliyor sonrasında turbonun çalışmasıda degişiyor bahsetmiş oldugun yer yani ikitellideki yerden haberini bekliyorum.
aracımda yazılım vardı serviste orjınale getirdim.
Benim aracımda yazılım yok Sadece açık hava filtresi var ona rağmen bodrumdayken 2 kez parçalandı DV orda sanayi işi birşey uydurduk..
Naman hocam o borunun ağzı dediğin gibi deforme olmuştu peugetdan aldık yine A9 vermişler ya şansa bak...
Bu arada araç boştayken gaza basınca o hava kaçırma olayı olmuyor araba yürürken oluyor..
GT'deki harbi kötü bir ses. Ama bnm hedefim zaten o sesi hiç duymamak, benim hoşuma gitmiyor :)
zırıltı gergiden dolayı olabilir mi?
Yazılımsız DV'nin parçalanması çok anormal bir durum :S Araç garantideyse mutlaka servise bildirin bunu. Gerekirse turbo komple değişir garantiden.
A9 yine aynı sorunu yaşatacaktır. Garantideyseniz bununla ilgili yine info flash var garantiden değiştirsinler boruyu S5 vey J8 ile..
Boştayken turbo devreye girmez ondan duyamazsınız..
bende var forgeninki. çok kısık bi sesi var araba içinde camlar kapalı pek duyulmuyo. yüksek devirlerde vites atarken zaten hiç ses gelmiyo. turbo devreye girdiğinde hava çekerken ssssssss die ses veriyo. düşük devirlerde 2 3 bin devir arası biraz basıp çektiğinizde inceden çuffluyo
5.895 Sterlin e 2010 RC az kazalı:D:D:D
http://cgi.ebay.co.uk/2009-Peugeot-2...item3cb2d2a4e0
DV içindeki yuvarlak plastik şeyden bahsediyosunuz değil mi?
Araç garantide değil yetkili servise götürdüm bilgisayarda herhangi birşey bulamadılar bana hemen bir felalaket senaryosu hazırladılar motor sıfırlanacak bende tabi dedim hemen terkettim servisi işin kolayı bu maalesef..
Ki 207 ile ilgili 2-3 forum gezdim benim yaşadığım sorunlara benzer sorunlar yaşayıp motor+kapak yaptırıp sıkıntısı giderilmeyen birisinide gördüm..
Yani benim anlamadığım nokta araçta duman atma yok yağ eksilme yok aracın gidişinde turbo devreden çıkmadığı sürece hiçbir eksik yok araç tekliyor sallantı yapıyor diye motor komple değişmeli demek doğru mudur..Arızayı bulamadılar kısaca ama ben bu konu üzerinde uğraşmaya devam edecem..
Eğer olumlu bir sonuca ulaşırsam burdan sıkıntının çözümünüde paylaşacağım...
Birkez daha buradan gergi ile ilgili paylaşımı yapanlara (Sıkıntılardan biride bu gürültülü çalışmaydı) teşekkürü bir borç bilirim.
Sente atlama sıkıntısıyla ilgili bu olay meydana geldiğinde arıza ışığı yanar mı benim aracımda arıza ışığı yanmıyor...Daha önce başına gelenler bilgi verirse sevinirim. Herkese keyifli sürüşler ***** ben şu anda pek keyifli süremiyorum :)
Edit:Birde bizim araçlarda güncellenen tüm parçaları görebileceğimiz bir site var mıdır..İşte Debriyaj kiti güncellenmiş,Gergi güncellenmiş vb..