@207rc inanki yazıcaktım abi sana gelicem diye. yalnız nerde yaptırıcağım tam belli değildi onun için yazamadım. adanaya geldikten sonra belli oldu. ama yılbaşından sonra yine gelicem mutlaka haber vericem
Printable View
@207rc inanki yazıcaktım abi sana gelicem diye. yalnız nerde yaptırıcağım tam belli değildi onun için yazamadım. adanaya geldikten sonra belli oldu. ama yılbaşından sonra yine gelicem mutlaka haber vericem
Ben mil hariç o parçaların hepsini güncelleriyle değiştirdim. Hissedilen fark olarak zaten sente problemim olmadığından bir fark göremedim. Sadece gerginin güncellemesi sayesinde zırıltı sesi gitti.. Ama bunun da diğer parçalarla alakası yok. Gergi değiştirilirken MUTLAKA millerin konumlarının da kaymışlarsa düzeltilmesi lazım.
zekky, Egsoz emisyon hatası alırsan genelde araç kendini kısar. Bunu motora zarar vermemek için yapar. Zaman zaman da ışık yanmasına rağmen tekrar serbest bırakır. Bunlar normal ve beklenen hareketler. Ancak ben katalitik iptalinden dolayı hiç Egsoz emisyon yaktıramadım.
Bende orjinal katalitiğin içi boşaltılmışı var. 2. sonda da sondayla sonda girişinin arasındaki mesafeyi açan bir parça taktık. Bu bir yanıltıcı devre değil, sadece sensörü katalitikten biraz uzaklaştırıp, normal değerler okumasını sağlıyor ancak mesafe yanlış ayarlandığından şu an bende ECU arızası veriyor. Ama ECU arızası motoru güvenli moda almıyor hiç. Araba da köpek gibi gidiyor..
Bu arada arkadaşlar, bujilerinizi en güncel olanlarıyla mutlaka değiştirin, diğerleri kırılıyor filan. Şu an için en sağlam bunlar gözüküyor. RCZ'in(thp200) bujilerinin piyasaya verilmesini bekliyoruz sonra onlarla deneyeceğiz.
bence önce bir cihaza bağlat egsoz emisyon neden yanmış ona bir baksınlar.. O mesajı çıkartan 100'lerce hata kodu var.. Belki de katalitik değildir..
tamam o zaman ilk işim onu yapıp sana dönüyorum abi
slm.rc ye 5 cm lik yay sıkıntı olyomu kullanan arklar warsa bilglendrirlerse sewnrm..konuyu tamamen okmadım yazlmşssa daha önce ksra bakmayn..
Sizde timing sorunu oldu mu?
evet olmuştu egzantrik zinciri 1 diş atlamıştı
komple gergiyi kasnak göbeğini vs. değiştirince halloldu
Valla bence ESP de bile çıkarır..