Ahahah apaçi stylaaaaaa
Printable View
Ahahah apaçi stylaaaaaa
Arkadaşlar selamlar; sıra geldi debriyaj setini değiştirmeye; haziran'daki periyodik bakımında değiştireceğim. Tanıdık bir parçacı var, tüm setin veya ayrı ayrı parçaların isimleri ve kodlarını yazabilirseniz çok memnun olurum. Onlardan alıp serviste taktıracağım.
Buji patlamasi dediginiz sey nedir? Nasil anliyorsunuz buji patlamasi
dediginiz seyi?
Bir de bu yakit pompasi voltaji nedir ne ise yarar?
Yakit pompasi, eksantrigin oradan tahrik alan mekanik calisan birsey degil mi?
Önceleri porselenler gidiyordu iridium da direk toprak bacağı kırıldı gitti. 3-5 sayfa önce iridium un fotosu olacaktı kırık haliyle.
Klasik bitik buji sesi geliyor kaput altından dip gazda. çıtçıtçıtçıt şeklinde.. Patlama şekline göre 3 silindire düştüğü de oluyor o zaman da en belirgini hareket olan rölanti düzensizliği ve sarsıntılı çalışma yapıyor.
Yakıt pompası voltajı nedir bilmiyorum. DiagBox'ta gördüm 5FX'ler ve Euro5'ler için açık olmalı yazıyordu. 5FX GT *****.. Bende kapalıydı açtım.
@Naman bir fikrin varmı acaba ?
http://www.techturkey.com/forum/asir...me-sorunu.html
kanka sen gittikden cıkmamıza yakın enjektör pompa işi yapan bi abimiz geldi. makina ile baska bir araca bakmaya benım aracıda gösterdik. sorunu bulduk.
sorun suan için: rail basınc sensörü. değer 20-40 arasında olması gerekirken. bendeki deger 11 onun dısında hersey normal gözüküyor.:)
Şu silkelemeyi daha detaylı tarif edebilir misin?
Yani devir azalıyor mu yoksa sadece devirlenme hızı mı değişken? Yoksa motor stop edecek gibi mi oluyor?
kanka her viteste 1000 - 2500arası silkeleme. boştada aynı devırde silkeleme. performansta bi kayıp yok ama üst devirlerde var ama cok asırı derece degıl... planet2000 de arıza bulamadık. detaylı gören bi makınada rail basınc sensörünü gösteriyor. işin tuaf yanı hiç arıza vermıyor. bu aksam benzın filtesinide değişecegim. sensör fiyatı aldım. ucuz bişi takacagız bakacagız yaparsa busefer rail borusunu değişiriz gibi düşünüyorum.
ankara pro shop tuning.aynen öyle baskı balata volanın gitmesi gerekiyor dostum.
rc den çıkma orjinal baskı balatam mevcuttur :D
Evet, 2052.P7 siparişiyle
2004.EC
2055.HE
2041.A7
parçaları gelir ve bu parçaların tek alımından da daha ucuzdur, menü hesabı.