Turbo hava emme hortumunu(filtreden gelen) kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Fabrikadan gelen hortum ise çok kolay deforme oluyor ve dediğin sesi yapabiliyor.
Printable View
Turbo hava emme hortumunu(filtreden gelen) kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Fabrikadan gelen hortum ise çok kolay deforme oluyor ve dediğin sesi yapabiliyor.
Yarın gidicem emrah abi telefonlasırız yine ararım seni.
Peki deniz abi o hortumdan kaçak varsa performanstanda düşermi araba?
Birde bu forgeyi sökünce yerine takılıcak olan orjinal parçanın parça kodunu ve fiyatını zahmet olmazsa yazabilirmisin bana.
Orjinal yok bende ben aldığımda üstünde vardı.
O borunun turbo tarafındaki ucunda üretim hatası var kelepçeden dolayı ısıyı da grünce deforme oluyor ve yırtılıyor. İçindeki conta da aynı şekilde parçalanıp ya turbonun içine kaçıyor ya da borunun içine kaçıp boruyu tıkıyor.
Yırtılma belli bir boyuta gelince de hafiften ıslık sesi gibi bir ses yapmaya başlıyor.
Forge'un orjinal blow off u ise sendeki, o bu sese sebep olmaz. Tabi montajı gevşek değilse..
Miilet 11 Nisan'da 4+ yaş kampanyası başlıyor.
ruhsatta yazan model yılı 2008 ve daha eski tüm araçlar kampanyaya dahil.
Kaporta hariç tüm parçalar %25 indirimli(Banko ve toptan satışkar hariç)
Motoryağı Total'de %25 indirimli(Mobil de dahil olabilir, bilmiyorum)
İşçilikte %20 indirim.
Maximum du sanırım öyle bir kart varmış ona da 5 taksit ve 2 ay taksit erteleme de olucakmış
Son gün 30 Nisan.
diyerekten konuyu güncelleyivereyim :)
Detaylara lastiklerle ilgili birşeyler de eklenebilir, yine yazarım.
Yok ısmarlamam gereken yemekten bahsediyor :D
Bu arada evet, orjinal JBL set, know-how ı kendisine ait.
Türkiye'de zannediyorum sonradan uygulanan 207 bir tek kendisinde
deniz c.tesi dükkandamısın jantları değiştirmeye gelebilirim jant aldım yeni
Deniz toparlamak istesek münkün mü acaba?2. örnek de ben olayım.Bu kampanya ya girer mi?
JBL toparlamak için hiç uğraşmayın derim rahatlıkla
Güzel bı sistem ama uğraşınıza ve masrafınıza kesinlikle değmez
Biz 1-2 ay icinde yeni sistem yapmıştık JBL in yerine ..
orjınal manyaklıgı varsa ugrasıyor ınsan
Amaç orjinallik aşırı ses istemiyorum zaten..Bu JBL de ana ünite değişmiyor değil mi ..
Elinde 207 jbl ses sitemi olan varsa onu da görüşebiliriz..Maksat hem orj olsun hem hafif..Yoksa bende eşşek kadar amfi eşşek kadar bas var önceki araçtan kalan..Dur ben onların da modelelrine bakıp bir satayım bari ya..
ana unıte değişmiyo devam izmirde deniz yaptı servisde taktıran aradaşda baya uğrasmıs denizin anlattıgı imalata girmişler hatta yapılmısı var yani destek olunur sıkıntı olmaz
kampanyaya gırıyorsa olabılır
Hayırlı olsun PM'den konuşalım.
Evet, mümkün. Görüntü ve ses performansı itibariyle orjinal JBL'liden bir fark olmuyor. Ha bir tek kapıdaki hoparlörler üstündeki JBL logolarını takmamıştık.
Ama bu işin credit i direk xplod a aittir. Teknik çalışmayı, altyapıyı tamamen kendisi hazırladı bize implementasyonu ve parça tedariği kaldı.
Uğraş itibariyle yarım gün sürüyor malzemeler tam olduğunda.
Masrafa değip değmeyeceği konusu kişiden kişiye değişir tabi. Bu set öyle cümle alemi titreten bangır bangır bir set değil. Sonuçta avuç kadar bir amfi ve fincan kadar sub'ı var.
Maksat akustik, normalize ve temiz ses almak ise ve bagajda yer kaybı istenmiyorsa düşünülebilir.
Ben o manyaklardanım abi. Bir tek antenim orjinal değildi onu da bu konuda bahsedilen anten sayesinde orjinal yaptık :)
Hocam ana üniteden kastın teyp ise, hayır değişmiyor. Set bağlandıktan sonra Diag'tan "bu arabayı JBL'ledik biz ona göre davran" komutu yolluyoruz teybe. Yoksa ses dengesiz yüksek çıkıyor.
Aracın model yılı kampanyaya girdiği sürece eve tüm parçalar ve işçilikler kampanyaya giriyor evet.