hiç ugrasma son a güzel bir egsoz alıp öyle devam etmek. :icon_tup:
Printable View
Turbo araçta egzoz ne kadar kısa mesafeden cıkarsa o kadar rahatlar araba.. Egzoz sonrasında belki 20km sonra belki 2000 km sonra arıza ışıgı yakacaktır.. Yazılımla arıza ışıgı yakma sorununu Erhan kaldırıyor ;)
arkadaşlar bi el atın şu yazılım knusuna:) nrde yaptırıym nrde yaptırmıym yaptırdıktan snra sağlıklı çalışması için neleri değiştiriym
merhaba :)
şuanda clio 1.6 sport kullanıyorum ama satıcam ve 207 GT almak istiyorum. Aracım satılıdığında bir kaç araç sorucam sizlere, sonrasıda kısmetse ilk kez turbo bir araç sahibi olucam.
şuanda merak ettiğim 2 konu var.
207 GT için CAI ler verimli oluyormu?
turbo araçlarlada headers yok diye biliyorum, turbo manifoldundan sonra de-cat yaparak komple egsoz ve sonunda cat back mi kullanılıyor?
O gırtlaklı boru ne kadar güzelmiş yahu neyin borusu acaba?
Orta susturucudan sonra var custom cut/out çok memnunum senin sorduğun şekilde başka bir RC de var oda çok memnun.Niye bu kadar düşündün ki en iyi çözüm bu.Yaptır gitsin..:icon_tup:
Bu arada Sevgili Deniz ne demiş yorgolar şu konuda acaba?Teşekkürler..
etuners : Technical File
Bu fotoğraf sizce ne anlam ifade ediyor ? :D:D:D
http://img192.imageshack.us/img192/6565/bufotoraf.jpg
bro istiyorsan aynı sekılde yaptırıp yollarım sana. cumartesi bi terslik cıkmazsa 63 lük borulara gecıyorum. birde bu parca 45 likten 70 lik oluyor. böyle plastık bulma imkanıda cok zor.