Race use only diyorsa bence oda arıza yakar.
Printable View
Race use only diyorsa bence oda arıza yakar.
deneyip görücez artık
Benim yazılımsız 2000 km bitti hala yanmadı.. Egsozcu yanlışlıkla kaynak kaçırdı sanırım :D
Bu arada silikon boru halen devam. Ve kaput açıldığında hemen elle tutulabilecek sıcaklığa iniyor.
Benim araç üzerindekileri hepiniz biliyorsunuz sanırım yakın zamanda meth kit taktık 14.500 de Allahım nazardan saklasın kaza bela boya yok
ne kadar etmeli sizce pm atarsanız sevinirim...
Hayırdır inşallah abi bizi araştırmalarından mahrup bırakıp satıyormusun?
Yok zekicim araştırmalarım bitmez benim.15 güne kadar obd2 kablom gelince Stelios map yazıcak inş güzel rakamlar alacağız..
Şu anda td05-16g yi de toptan alma peşinde bekle biraz daha diyor..:p
Ben birde sizlerin ağzından duyayım dedim.
Yoksa oynaşmalara devam geçen hafta tampon çıtası,sis far çerçeveleri,ızgara komple piano black oldu ben bile tanıyamadım h.sonu foto eklerim..
Başaran a cupra lip sipariş ettik çarş gelecek h.içi montajlarız..fotolar buraya gelir..
fot tel çekimi arkadaşlar.daha iyilerini ve ayrıntılı olanları özgür kardeşim ekler:)
http://i56.tinypic.com/n2jrlx.jpg
işte şimdi 10 numara olmuş....birazda bassak yere tadından yenmiycek :)
göktan bence basıklığı ideal...
özgür abi mrb.ben bu verdiğin koddaki s3dv yi aldım ama birebir olmuyo fişi filan değiştrmek gerekio galiba doğrumu
Arkadaslar cok sevdıgım bı dostuma ıstanbul dan bı gt bulduk.34fsz19. Bılen arkadaslar vArsa lutfen bı bılgı versın saygılar Sevgıler ;)
edıt 34fsz60
207KITCAR, yarın söyleyebilirim sanırım. Normalde şaseno vs gerekiyor ama başka yollardan ulaşabilirim sanıyorum. Yine de garanti vermiyim.