bence olabilir leke iz
Printable View
bence olabilir leke iz
Antalyalogy güzel açıklamış.
Aldığımdan beri 8k km'yi geçti, tek yaşadığım problem elektrovana onu değiştirdim onun dışında sorunsuz maşallahı var.
Lemans stickerı sökersen elbet bir renk farkı oluşur.Kaportaya göre hem daha temiz bir yüzey çıkıcak hemde güneş ışınlarından korunmuş olucak ama pasta cila ile adam edilebilir bence.
Ben tarafsız yorum yapıyorum kesinlikle fanatiklik yapmam başka arkadaşlar gibi :icon_tup: İnanabilirsiniz. Ben teşekkür ederim..
Zaten vaktiniz olurda konuyu baştan sona okursanız kim ne problem yaşadı ise yazdı buraya.Zamanında konuda aktif olan Deniz Bey vardı(nick naman).İzmir İrde Yetkili Peugeot servis sahibi.Onun yorumları özellikle çok faydalı oldu.İlk ağızdan yazdı hep.Sonuç itibari ile kesinlikle problemsiz araçlar AMA püf noktası ya yetkili servis yada bu araçtan gerçekten anlayan eğitimini almış özel servis bakımlı olsun araç.Bu araca cinayet gibi 10-60 yağ koyan ustalar bile var (kötü usta oldukları için değil araştırmadan uygulama yaptıkları için)
Beyaz da çok ton farkı olacağını zannetmiyorum inceden bir pasta+cila çözer bence.
Söken oldu diye biliyorum ama hatırlayamadım kimdi şimdi ?
elektrovana(boost control valve) revize edilmiş bir parça, revize edilmemiş hali standart araçta yeterli ama yazılımlı araçta bozuluyor. 80küsür lira fiyatı vardı.
Eğer alırsan kontrol amaçlıda sente kontrolü yaptırabilirsin. Külbütör kapağı sökülüp kontrol ediliyor.
valla şu an bildiğim referans olabileceğim bir araba yok satılıklarda.
Oz jantlı bir lemans var, forum'a da sahibi üye. O araba güzel bence ona bak.
Ankarada 207de anlayan en iyi ustalardan birisi overboss Mete Çakan şaşmaz oto sanayi sitesindedir yeri 207ler hakkinda fazlasiyla tecrubeli ve işçiliklerinde basarilidir.Ankarada elimden geldigi kadar yardimci olurum pm atarsaniz.
günaydın millet...
günaydın hayırlı işler hayırlı günler herkese.
Forge dv basinc mi kaciriyor ? Neden bir cok kisi kullaniyor o halde ? Kafama takildi
Ayriyetten , le mans in stickerlarini sokeceksen neden le mans ? Rc gorunumunden tek farki direksiyon uzerinde ki seri numarasi olacak . Diger changer vs gibi seyleri es gecersek.
Ee o halde normal rc al bence , yani bu benim sahsi fikrim.
Le mans i da cogu kisi bilmedigi icin nereye yaptirdin seritleri , bu hangi model vs gibi sorularla karsilasabiliyosun, ben artik ayar olmaya basladim mesela
arkadaslar yakıtların ron mon ve aki degerleri:
http://www.resimagaci.com/img/05f4642.jpg
atii dedinmi yakıtla eşdeger denir. şehir içi 14lt temizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D , RC der tek gecerim isteyen istedigi ibiza çuprasını getirsinn ıssırıp bırakıyım.
rc al keyfine bak başkan.
cam tavan seviyosan normal rc.
sevmiyor isen şeritli ve aşırı ilgi goren lemansı tercih et.
Brolar aracına serit yapturmaya karar verdim daha bi ilgi görsün :)))
sleeper erkay :)
necvox dva9880 double din'i orjinal direksiyon altı kumanda ile bağdaştırabilirmiyim??
Merhabalar ıyı forumlar.bı ara konunuzda citroen ds3 lerındı galiba kısa anten (tavan için) konu olmuştu nerden temın edebılırız Servıs harıcınde. Aksarayda bulabılır mıyım.bunun çeşiti var mı.25 tl falandı galıba fıyatı.yardımcı olursanız memnun olurum.yarın almam gerekıyor montaj yapmam lazım acıl
bahsettiğin anten Peugeot 807 OEM Anteni
parça kodu 6561.N3 fiyatı da Peugeot Liste Fiyatı 8.5 TL
Buydu galîba. Ben corsa d aracıma takıcam.orj anteni cıkartım dibi duruyır suan ve cok cirkin duruyor.spoılera vuruyor bagajı açınca.bu vurmaz gibi geliyor.en kısa anten bu olsa gerek pıyasada.bmv volvo olanlar üçgen uzun. onları hiç begenmıyorum bu estetik duruyor.en ıdeali bu galiba.nerden alabilirim bunu bilgin var mi
Peugeot Parçası satan herhangi bir yerden satın alabilirsin ellerinde yoksa da sipariş ederler
şu an kule gergisi takılıyor akşama detaylı fotolar buradaaaaaaaaa :icon_tup:
Özgür beeey haniii süprayzz
Söliimmi söliimmiii? Aahahaha
kule gergisi taktırdığımda kuleleri matkapla deldirirken çok için yanmıştı :(
Simdi gelen bi telefonla denizli semalarinda plakasiz bi rc le mans gorulmus cok ayar oldun :D