Ben 4 adet iridium alıp gaplerini 0.05 mm kısaltıp takmaya karar verdim. Büyük itimal 0,75 mm olarak gelecekler demekki 0.7 mm yapacağım.
Printable View
Ben 4 adet iridium alıp gaplerini 0.05 mm kısaltıp takmaya karar verdim. Büyük itimal 0,75 mm olarak gelecekler demekki 0.7 mm yapacağım.
Bugun 3saat parklari acik biraktim akü bitmis:( enerji tasarruf modunda otomatik farlarin kapanmasi gerekmiyormuydu? ayrica ampul patlayinca gostergede uyari cikmiyormu?
Yok farlar eko mod dışında maalesef..
Her ampüle uyarı vermiyor.
İlk amerikan park yaptığımda aynısını bende yaşadım abi hemde mersinin en işlek cafesinin önünde :D masada oturan kız arkadaşlardan biri dedi inşallah akün biter sen rahat ol dedim bi marş bastım tıktıktık etti arabayı geri kitledim gittim gece 2 gibi geldim takviye kablosuyla çalştırdım gittim:)
Ampül uyarısıda bende parklar iptal yani dipsizler yok sadece farı açtığımda bi uyarı veriyor geri susuyor.
Sislerinde birinin xzenon fişi çıkmış üşeniyorum takmaya kullanmıyorum zaten diye onuda ilk çalıştırdığımda bi uyarı verip susuyor sonrasında üçgen falan yanmıyor.
Yerine oturma kısmı olumsuz.. Turbonun çıkışları farklı yerlerde.. Custom boru yapmak icap eder..
Beyler,
235/40R-19W Conti SportContact III lastik arıyorum acil. Bir adet lazım.
Varsa bana PM atabilir mi?
Arkadaşlar lastik basınç sensörüm kırıldığı için başka bir sensör taktım araca ama hala tire pressures not monitoring hatası alıyorum bunun çözümü nedir bilen var mı ?
Bilgisayara bağlatıp sıfırlatmak mı gerekiyor..
Sensörü tanıtmak gerekiyor. Bunun için bilgisayarın dışında sensörleri resetleyen bir başka cihaz var. Onun kullanılması gerekiyor.
Arkadaşlar sağolsun Erkan Abi (Baştaş Performance) bizi kırmadı döktürdü, buyrun forge pipe :)
http://img600.imageshack.us/img600/3664/fotoraf0237.jpg
http://img607.imageshack.us/img607/4...toraf0236c.jpg
hayırlı olsun abi, orj pipe tasarımını hiç beğenmiyorum. havanın geçişi rahatlamıştır
bu arada 308 gti nezaman geliyor?
Selam arkadaşlar Antalya/Manavgat'tan ali 207 rc almayı dusunuyorum burda konu okadar uzunkı hepsını okumaya zamanım yetmedı 207 rc eksısı artısı nedır kronık sorunları varmıdır arabanın alsak sanayı ıle ıclı dıslı olurmuyuz yenı bır araba sonucta ama merak edılen konular varmıdır aracla ılgılı nelerı kotu sıze gore yenı bı arac olucak olsanız yıne rc dermısınız ?
Selam hemşo ,
207 RC fiyatına göre çok dolu , çok iyi yol tutan , sakin kullanımda acayip az yakan , 2000 tl ye 220 hp olan , şekli şemali yerinde ,kendine gre ufak tefek arızaları olabilen ama temelde dayanıklı bir araçtır.Alırsan pişman olmazsın..
Antalya da Baştaş Performance Erkan Usta her türlü yardımcı olur. 1 aya kadar Özgün tekrar Antalya ya gelecek o zamana kadar almış ve yazılım yaptırmayı düşünür isen konuşlalım..