Dostum ilk basta kendini tanitman lazim forumda. Bana ozel mesaj at programi atayim evde degilim su an
Printable View
görmemişim :( pm attım elm 327 programını. eğer işine yarıcak olan varsa
https://rapidshare.com/files/6586455...icensa_key.rar
İlk defa başka marka ve tipte bir buji takıyoruz sonuçta.. Önce stock takıp tepkilerine göre gap leri ayarlamayı tercih ederdim.
Alta bu bujinin minide .45-.5 yap diyor. Ama bizim arabalar miniyle aynı üniteye sahip olsalar bile çalışma düzenleri ECU'lardan dolayı farklı. Ateşlemeler beslemeler mini de daha farklı, kaldı ki 6 ileri manuel veya otomatik şanzımanlı.. Bunlar da zaten devir güç+tork dağılımlarını değiştiren unsurlar.
ds3 ile uğraşan varmı bu konuda :) belki fikir alış-verişi yaparız :)
şimdi denedik aracı 0.45 gap de 1-2 sorun yok 3 de 5000 de kesti.Uğraşamıyacağım ben artık..
Orjinleri takıyoruz..Deniz istiyorsan sana vereyim (78 usd bana gelişi) 50 km yaptı bujiler..
Benden şimdilik pas :) Önce yazılımı halletmem lazım.
Tüm servislere ve ServiceBox'a Onarım metodu olarak dağıtıldı. Şimdi buradan anlatması çok detaylı olur.
Bu arada;
P1385 hatası alanlar: Mutlaka TUNAP Info Flash'ı uygulanacakmış. Türkiye'de ilk ve tek kez FlyingFinish'e uygulanmış :) Info Flash'ta yazılan alıştırma harfiyen ve üşenilmeden yapılmalı.. Alıştırması oldukça işkence oluyor trafikte söyleyeyim.
P2191: Kesinkez sente atlama hatası.
P2263/P0234: Bunun da sebebi bulunmuş bir tapa değişimi var ancak henüz parça ref. belli değil. Turbo Havalandırma Hortum Kapağı hatalıymış. Değiştirilecekmiş. Ama bu hangi kapak nedir ayrıntılarını daha bilmiyorum.
DV: 0379.77 ref nolu DV geliştirilmiş, yırtılıp deforme olmayan cinsten bir DV imiş. P0039 yaşayanlar B1HW012YQ0 nolu Info Flash ile DV değişimi yapabilirler. Garantideki araçlar P0039 hatası belgelendiğinde ücretsiz değişim.. Bu Info Flash 200'lük hariç tüm Turbo EP motorlar için geçerli. 200'lüğün DV Ref: V759327380
200'lüğün DV'si nasıl birşey, diğer turbolara uyar mı bilmiyorum. 200'lük motorla tanışma fırsatımız olmadı maalesef.
Arabanın üstünde yay amortisör olarak ne var.. Eibach taktım 3,5 luk olmadı h r taktım 3,5 luk arka tarafı hiç inmedi, koni vardı ustunde, orjinalleri taktım arkaya değişen bir şey yok....5 lik istemiyorum ön taraf bu sefer cok ınıyor, amortisorde hic travel kalmıyor... Kim ne kullanıyor yardımcı olabılecek var mı???
ben 3 lük fk kullanıyorum ama bukadar düşük değil. arkasıda biraz yüksek drag spec duruyor :D
http://i.imgur.com/AtoJn.jpg
pek belli değil ama şimdilik bunu buldum. geçmiş sayfalarda vardı fotolar
aracı alalı daha 3 ay oldu dün ilk defa zorladım 2 ye geçerken cırtlıyo yağ değişmem lazım galiba, bende daha önceleri bu sorunun kronik olduğunu duymuştum, normal kullanımda yapmadığı için bende bu sıkıntı yok zannediyordum :D
BE tipi şanzımanda 1inci vitesten yüksek devirde 2inci vitese direk geçişlerde cırtlar mağlesef. Mobil1'in bir yağı ile bu cırtlama çok çok azalıyor.