düz boru perf.egzoz ile düz boru orj. egzoz arasında bile hissedilir bir fark var. orj egzoz ile daha sıkı ataklı gidiyor. ama benim ses duymam gerekli arkada birseylerin yırtınması gerekli :D :D :D okadar kayıptan bişi olmaz
Printable View
düz boru perf.egzoz ile düz boru orj. egzoz arasında bile hissedilir bir fark var. orj egzoz ile daha sıkı ataklı gidiyor. ama benim ses duymam gerekli arkada birseylerin yırtınması gerekli :D :D :D okadar kayıptan bişi olmaz
slm, maalesef race logic yok. video ile ölçtüm. hassas kronometre ile değeri saptadım. 3.vites 60-70civarında dip gaz yapıp denedim. zaten 5.viteste son buluyor. gps e göre 100km/h de 2km/h, 200km dede 3km/h sapma var. bu sapmalarda dahildir. paylaşım sitesindeyiz sorun olmaz. rc forumda 1 tuzum olsun çok isterim.
bende farkındayım hassas ölçüm değil. racelogic dediğiniz bildiğimiz g-tech gibi birşeyse ona ben hiç güvenmiyorum.hassas kalibre istiyor:(
aynen dostum :) polisler rahat bıraksa bende qtp isterdim. buluyorlar burda:(
arkadaşlar, bende de yazılım var ama sizin bahsettiğiniz missfire olayını hiç yaşamadım, sadece 2 defa boostcut yapıp arıza ışığı yaktı araç yazılımdan sonra,
sebebi subab yayları olmayabilir belkide, bende de aynı yaylar vardır tahminimce.
not:turbo kesiciye kadar 1 bar basıyor.
Yok yok 1.2 lerde cont giderse de yapabiliyor.. Ama yakıtla da alakalı bir mevzu.. Total ve PO'da pek sorun yaşamıyorum ama SHell ve BP de kesinti oluyor.
şu an basınç saatim yok ama yazılımı ilk atıldığıda bakmıştım dash dyno dan 1,2-1,3 pik atıp düşüyordu genelde.
bende devir limitörü orjinal kaldı,
valve float ın basınçla ilgili olduğunu sanmıyorum, net bilmiyorum ama.
orjinal devri aşınca valve float başlaması lazım
iphone la alakası yok. Racelogic - Experts in data logging, video logging & GPS profesyonel bir cihaz.. 400 pound civarında..
herkesin geçmiş bayramlarını kutlarım :) bu arada konudan sıkıldınızmı :D 207 rc cadde konusunun en uzun mesaj atılmayan sürecini ben bozayim bari...
deniz dostum pm atacağım bakarmısın?
bayram rehavetı bende herkesın 30 ağustos zafer bayramını ve ramazan bayramını kutlarım
ooo kurtulun millet tatil modundan artık
Selamın aleyküm kardeşler , abiler , 207 Rc lemans ıma Kat iptali aem filtre paşaoğlu yazılım düz boru 60 lık ve otto eksoz taktırdım. fakat bu kesikliği yapıyor bendede. ve araç bazen aşırı yavaş gidiyor bazen aşırı hızlanıyor bi ayarsızlık var neden acaba :(
ben de boş durmadım bayramdan önce 14 ve 15 numaralı güncellenmiş elektrovanaları değiştirdim
arabada bir hata bir kesiklik gibi hiçbirşeyi yoktu fakat bir iyi gidiyordu bir kötü kafasına göre yani
konuyu okuduktan sonra hatayı bulduk diye düşündüm
http://www.techturkey.com/forum/gene...-problemi.html
bu konuda sözü geçen VVT selenoidi bizim arabalarda 14 numaralı parça oluyor
yani güncel kodu 1922V9 (105 TL ye aldım)
15 numaralaı diğer elektrovananın da kodu 1922V6 (88TL)
değiştirdikten sonra arabanın tepkileri hemen değişti direk anladım
acaba araba nasıl gidiyor derken o gece direk denemeye çıktık
daha önce beni rollde 3 boy geçen arabayla yanyana gittim arada kafa da çıkardım
eleman naptın arabaya olm yazılım mı yaptırdın da bize mi söylemiyorsun dedi :)
Neyse aracı benim gibi ilk çıkan modellerden olanlara arıza ışığı yakmasa bile bu iki parçanın değişmesini kesinlikle tavsiye ediyorum
zaten yukarıdaki 206 RC konusundan anlaşılacağı üzere VVT selenoidi sessiz sakin bir şekilde bozulup arabanın gidişini bir hayli yavaşlatıyor
http://img707.imageshack.us/img707/5176/00090530.jpg
bu 2 parca sorunumuzu cozuyorsa sevindirici bir gelişme olur denizden görüş bekleyelim o infolara hakim sonuçda