benim araç 2009 mart üretim benimde değiştirmem gerekiyor mu acaba?
Printable View
benim araç 2009 mart üretim benimde değiştirmem gerekiyor mu acaba?
güncellenmiş elektrovanalar hangi tarihten itibaren üretim bandında montajlandığını bilemiyorum
1922V9 olanın yenisi ile eskisi farklıydı yan yana koyup incelemiştik
bu arada 15 temmuz 2009 itibaren güncellenmiş zincir gergisi kullanılmakta
o tarihten önce üretilen araçların gergisini değiştirmekte fayda var er yada geç hata verecek
bu arada özgür abi Log aldığında senin Long Term Fuel Trim'in % kaç gösteriyor hiç baktınmı?
normalde %2 göstermesi gerekiyormuş
misfire olayını bozuk sente yüzünden verme ihtimali varmış
Etuners Tech Support Misfire
http://img692.imageshack.us/img692/3384/207rc22ol8.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/6459/207rc14xo8.jpg
Alexandre Bengué circuit de Charade
207 RC: 2'22'13
COOPER S: 2'23'26
TYPE-R: 2'23'75
CLIO RS F1 TEAM R27: 2'23'97
CORSA OPC: 2'24'58
Benim aracımda 2009 model mayıs cıkışlı daha 10.000 de aracım full stock yok ama bende şimdi bu parçaları kontrol ettirsemmi diye düşünmeye başladım...
tır tır tır diye bi ses var ama.
1922v9 kodlu parcanın eski kodlusu benim aracımda yag kacırıyordu. öylelikle değişmiş olduk...
Elektrovana olayın Peugeot beceremiyor. Senelerdir söyleye söyleye dilimde tüy bitti Türkiye'de neden 206RC'ler yürümüyo diye. Cem bile cimrilik yaptı okadar baskıma rağmen değiştirmedi parçayı soğudu arabadan. Allah'tan ondan alan Muti değiştirmişti. :) Arıza lambası yakmasa bile parça bozuk olabiliyor. Ayrıca parça numarası aynı olsa bile parça güncellenmiş olabiliyor. Özellikle 206RC için VVT selenoidi yani elektrovana parçasının parça kod aynı ama parça farklı. birisi 3 boğumlu 9 delikli. Diğeri 2 boğumlu 6 delikli. Ama parça kodu aynı. :)
abi 3 boy fark atanla aynı yürüyorsa gibi bir fark yaratıyorsa anlarsın bence abi.. Bir yolu kendine kerteriz al. belli aralıklarda 0-topspeed yap finişteki süratin söyler sana durumu :)
bu kadar fark yaratacak kadar sorunlu çalışan bir veya iki elektrovananın arıza vermemesi çok ilginç geldi bana.
bazısı benim gibi şanssız oluyor işte, ecunun üzerine sinek konunca arıza veriyor... :D
deniz nedir bu elektrovana değiştirme olayının günahı pm den yazabilirsin
125+85 parça fiyatları ama ben emin değilim gerekliliğine
Bu seleonid altta yada üstte takılı kalabiliyor. Bazen araban çok iyi gidiyor dersin. Ama o gün farketmezsin alt devirlerin dahada kötü olmuştur. Bazende dersin ki araba hiç gitmiyo üst devirlerde yırtmıyor kendini. Gene o zamanda fark etmezsin ki alt devirlerin düzelmiştir. :) Bu zıkkım selenoid bazen bir konumda takılı kalabiliyor. Takılı kaldığı noktaya göre araban üst devirlerde yada alt devirlerde iyi diğer devirlerde kötü olabiliyor. 207 için birşey diyemem ama 206 RC de kesinlikle revizyonlu hali ile değişmesi gereken bir parça. Sadece kısa devre ve komple arıza durumunda diagnostic ile tespit ediliyor.
konuyla pek alakası yok ama kuzenimde 207 sportium 1.6 120hp olan modelinden var.dynoya çıkardık. 5. vites 5600devirde 195km de kesiciye giriyor. hız limitörünü kaldırmak için ne yapmamız gerektiğini bilen varsa sevinirim.
ayrıca cam tavanlı gt-rc lerde kapı içinde niye 2. dil var? tavandan dolayı kapı sarkmasın diyemi? benim aracımda yok
http://i.imgur.com/XXRGT.jpg
Allah göstermesin kaza anında takla atarda aracın tavan camı kırılırsa (ki takla bile atsa patlaması çok zor) yükük bineceği kapı daha mukavemetli olsun diye olmuş olabilir. :)