konuyu komple takip edemedim dan diye olacak fakat, 207RC intercooler-egzoz-dumpvalve-intake kit hata vermeden en yüksek basınçta kaç beygir çıkartıyor birde bunların dışında yapılması gereken küçük kurcalamalar var mı?
konuyu komple takip edemedim dan diye olacak fakat, 207RC intercooler-egzoz-dumpvalve-intake kit hata vermeden en yüksek basınçta kaç beygir çıkartıyor birde bunların dışında yapılması gereken küçük kurcalamalar var mı?
Valla İbo denemeden bilmek zor .Bizim araçlarda flanşla tampon demirleri öne alınıp tamponun içindeki tırnakları tıraşlamak gerekiyor..
Benim bildiğim euro da artmıştır gerçi ama 700-750 tl intercooler flanşları ben su jetinde alimünyumdan kestirdim ,silikon boruların satıldığı sitede imzamdaki linkte var..Lag illaki olur ama katlanamaz boyutlarda olamz sanırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kanka ben debriyajıda degıstırdım. diskler torna volant torna. muayene bitti. egzozu orjinale cevirdim arabadan zevk almaz oldummuayene bitsin orta yi ıptal edecegim. 60 lık boru cektırdım paslanmaz flanşlı. kat yine yok
takmadım kati. ses seda yok. ortada airmassın orta susturucusu
haha o nedil orta susturcudan arabayı stop etsemde 8-10 sn yede çıt çıt diye ses gelıyor
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
stock RC ler bile güç olarak bayağı değişkenlik gösteriyor yazılımlı vs vs li olanları düşünemiyorum bile
arkadaşımın stock lemansı (kutuiçi filtre + Forge dumpvalve var sadece)
paşaoğlu dynoda shell 95 oktanla 215 hp aldı
ben arabayı ilk aldığımda yine paşaoğlu dynoda 192 küsür çıkmıştı
en son ordaki dynoda 169 hp almıştım ufak tefek problemleri vardı aracın
benim aracım orda 215 hp alan rc den hemen sonra ölçüldü
o rc de beni 3-4 boy geçiyordu ama şu an aynı gidiyoruz arabanın sıkıntıları giderildi
bu son halimle de bir dynoya çıkarım bi ara merak ettim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)