hahaha:D:D:D:)
Printable View
arkadaşlar elektrovananın hortumlarının yanlış takılması uzun vadede arıza yakabilir.
fotoğraf biraz bulanık oldu ama elektrovana değiştirmiş arkadaşlara yardımcı olur sanırım.
http://b1111.hizliresim.com/r/p/nnvx.jpg
Sorun çözülmüstür arkadaslar:icon_tup:. gidişat baya baya değişti.eskisine görede bi değşiklik var.Bu arada aksam 120 -130 da turbo devre dışı bıraktı kendini. eve kadar öyle gidip motorun biraz sogumasını bekledım daha sonra motor bölümünden kolumu arka tarafa dogru sokarak yerleri değiştirdim. kutup başını söküp takıp teste cıktım. sorun yok. herşey normale döndü ve rahatladım :) herkeze teşekkürler yardımları için :icon_tup:
1922v6 ve 1992 v9 u değiştirdin dimi erkay birde bu sensörleri değiştirmeden önce arıza ışığı yakıyormuydu aracın yoksa gitmesi gerektiği gibi gitmediğinden mi şikayetçiydin acaba bilgi verirsen sevinirim.
2side değişti. 1992v2 önceki yag kacırıyordu hafiften öyle değişti. bunuda aklımda şüphe kalmasın diye değiştirdim. arıza ışıgı yakmıyordu fakat. bi iyi bi kötü gidiyordu anı anını tutmuyordu. önumuzdeki günlerde bi deneme yaparız fark olup olmadııgnı daha net yazarım. :icon_tup:
o senın dedıgın gaz pedalının adaptasyonu var onu yaptırman gereklı serviste. basıyorsun bazen yemıyor gibi. bendede arada sırada oluyor. elektronik gaz kelebeklerinin genelinde var bu. sadece 1 vitesde olur onun dısında olmuyor. :icon_tup: benım araba 83 bıne dayandı. artık degısmesı gerektıgını dusundgum ıcınde degıstırdım.
Arkadaslar sizlere kolay gelsin gaz pedalı adaptasyonu bendede vardı sanırım arac bazen 1 viteste gaza basınca o gibi fırlıyor bazen de normal 1 viteste gaza basmaya korkuyordum :)Ben aracımı sattım..Herkese teşekkurler yardımları icin..