Yusuf , Emrah da var..İstersen bir ulaş ona..
Printable View
Tolga Ağabey , tebrik ederim gayet güzel değerler yakalamışsınız.
Big turbo bütçem müsait olursa ilk yapacağım şey :icon_tup: GT28RS kullanabilirsin sadece egzos tarafı için uygun flanş ın yapılması lazım.
Benim önerim salex@etuners.gr den Stelio ya bir mail at.Kendi yaptıkları Etuners big turbo kit (TD05H-16G-8) den istediğini söyle fiyatta anlaşın kargolasın sana yazılımı da ona yaptırırsın..
Bu arada 300 HP oktan yüzünden Türkiye için çok zor maalesef ama ben 275-280 civarı alınır düşüncesindeyim..Bu güçlerde
Stelios ısrarlı bir şekilde motor içinin 350 HP krank değerine kadar dayandığını kol ve pistona gerek olmadığını söylüyor ve yaptıkları 6 adet 207 nin hiçbirinde kullanmadılar..Tabii bu güçlere çıkınca kilitli difransiyeli unutmak olmaz ;
http://www.quaife.co.uk/shop/products/qdf3h-5
Ben bu aşamaların hepsini geçtim ancak bütçe ayarlayamadağım için erteledim maalesef..
Quaife kilit diff takmayı düşünün var ise şimdiden söylüyeyim şanzımanın diff kovanı içinde küçük bir yeri çok ufacık olsada traşlamak gerekiyor. Bunu kimse söylememişti ama tatlı bir dokunması var hem şanzıman diff kovanına hemde diff kovanı kapağında. Mühim birşey değil ama uyarayım dedim.
Özgür tesekkürler... Benim zaman problemim oldugu için tüm arastırmamı Maslak Performans Tuning Erol Usta yapıo sağolsun. Ecu yazılım konusunda istanbulda ilk lerden. Mekanik bilgisi de cok iyi. Açıkcası ben de fiyat arastırmalarını bi taraftan yaptım.
Garret uygun geldi. Fakat söyledigin difransiyel konusu önemli fiyat arastırıyorum onun icin de. İnsallah sen de en kısa sürede butce ayarlar gecersin Büyük Turbo ya. Çünkü olayın boyutu degisiyor baya. Bir tek Kafamda fren disk, kaliper vs. gelistirme meselesi var en son. Sanırım onun icinde Brembo ya bakıcaz. Özgür senin Fren Diskler Stock degil galiba. Nedir? Brembo kodu vs ...?
rcz 200 hp lik olanlarda buyuk dısk var kalıper tek pot olması handıkap tabıykı
Tolga senin yanındayım herzaman, sen big turboya geç senle kalkacam :)
arkadaslar ufaktan stock aracıma ürün arastırması yaptım sizce uygunmudur yorumlarınızı bekliyorum coil-ex 3,5 luk yay=montaj dahil 290 tl + otto titaniyum son susturucu =montaj dahil 300 tl + zenon kit = 200 tl son olara lenso jant 4*108 =1300 tl linki aşağıdadır Lenso üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.300 TL Mağazadan satılık sıfır - 44380416
İzmir'de 2. bir tane KV plaka Le Mans yoksa bu araç önden hasarlı.. Yürür vaziyetteydi ama kaput çamurluklar radyatör vb değişmiştir.
Barınak Cafe'nin virajında görmüştüm bi tane doblo muydu neydi virajda understeer e kalıp ona vurmuştu yol kenarında duruyordu sahipsiz.. Yardım için durayım demiştim kimseyi bulamamıştım sonra ters biri geldi aldı arabayı yürüterek götürmüştü.
ozgür naptın aracı istedigin kıvamdamı :)