Arkadaşlar su timing olayını bende merak ediyorum.Aracın basınçla yürümeyip timing le yürümesi nasıl oluyor ?
Printable View
Arkadaşlar su timing olayını bende merak ediyorum.Aracın basınçla yürümeyip timing le yürümesi nasıl oluyor ?
Bu rakamlara nasıl ulaşıyorsun? Ben okutunca farklı formatta rakamlar çıkıyor.
Abi hafıza olayı patlak bende.. ÖTV indiriminin yapıldığı seneden önce üretildiler..Bundan eminim. ÖTV indirimi 2008deydi diye hatırlıyorum ama bundan emin değilim :)
Gerçelten ilginç araç 159 hp gözüküyor... Araçta sıkıntı mı var acaba ?
Tolga abi aracının videosu falan yok mu ? senin arabanın gidişini çok merak ediyorum...
dynoda öncesi sonrası gercekten cok iyi değerler elde edilmiş tek yazılım ile.
benim aracta en son ölçümde. 164 hp vermişti cut out ve filtre ile. bende sıkıntımı var diyordum ama tufanın arabasıda aynı dynoda 186 hp vermişti sadece filtre ile.. ama denemelerimizde aramızda 1- 1.5 boy kadar fark oluyor.
bu arada kurum temizlemeyi bende uyguladım tufanın arabayı uygulattıgı ustamıza. kimyasalı uygularken sadece bana senin arabadan daha cok pislik ve siyah duman cıkması oldugunu söyledi. değişiklik bakımından aman aman bir değişim yok fakat gidiş biraz daha farklılastı. şimdi sırada zincir değişimi ve dişli değişimi olacak yazılımı yapacagız. soru işareti olsun istemiyorum hiç bi konuda.
İki ölçüm de aynı dyno da yapıldıktan sonra sorun yok bence.. dynolar arasındaki pattern ve oran farkı önemli olan bence.
masallah 6000 rpmde 50 nm mi almıs arac.bu tarz bi yazılımmı aracı uzun yolda top speed yürütür yoksa daha farklı basınc odaklı bi yazılımmı ne yapılması gerekli,1.4 tsi a da ip gibi 10 numara bi yazılım istiyorum mehmet bey bu tarz olabilir.aracımda su an yazılım var ve inanın 10 hp -25 nm gibi bi güc alınmıs.122 tsi aracım.pm atarsanız bu hususta sevinirim 207 lerin konusunun içine etmeden uzaklasayım :)
7.000 küsür :O Mesajı malesef okuyamadım tek tek.. O yüzden direk soruyorum ;)
RCZ'ye ne yapılabilir biraz güç ve aracın tipine uygun bir ses yakalamak için? Ya da RCZ için önerileriniz neler? RC için geçerli olan herşey RCZ için de geçerli midir? Araç 1.6 THP 200 hp manuel.
http://a1112.hizliresim.com/s/m/172qj.jpg
mesela 234 de 04001A da SW numarası