bunun fiyatı çıkmadı abi, diğeri 226 tl
http://i.imgur.com/yXciZ.jpg
Printable View
bunun fiyatı çıkmadı abi, diğeri 226 tl
http://i.imgur.com/yXciZ.jpg
Öncelikle araca MaşAllah..İşçilikler çok güzel olmuş yapanın da ellerine sağlık..
Tolga Ağabey , filtre kitin bence havayı çok dolaştırmış.Benim en eski kitin aynısı sadece sen soğuk havayı orjinal filtrenin aldığı yerden değil sol farın arkasına indirmişsin anladığım kadarı ile eğer öye ise muazzam uzun olmuş..Bence akinin önüne BMC yi koyun oradan da emişi yine sol far arkasından alsın..
Egzost ucu Devil mi ? Methanol kit düşüyormuydun ağabey?:icon_tup:
Arkadaşlar şu jantları düşünüyorum.
sahibi lastiksiz satmayı düşünmüyorm ama jantların boyaya ihtiyacı var boya parası kadar indirim yapabilirim diyor..
oz ultraleggera
Bir de sizler pm atın bakalım en son kaça bırakacak ?
Boya parası için ne kadar düşmek lazım?
Teşekkürler..
OZ Racing üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 67807778
kanka rc camiasına yeni lipini göstersen artıkk:)
Abi şu janta baksana bence 207ye cok yakışmış...
Peugeot 207 1.6 HDi Feline 2009 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66009329
207 RC'ler 1inci ve 2inci viteste kaç yapıyor ki sadece 5i uzatmak istiyorsunuz. Bence ayna mahruti değişimi ile tüm vitesleri uzatın daha iyi olur. Özellikle 1inci vitesinde uzaması ile sarmadan kalkarsınız.
Arkadaşlar benim 307 sakin kullanma çabalarıma rağmen yol bilgisayarının dediğine göre 100 km de 10,4 litre yakıyor.Ben Darıca da öğretmenim burada öyle sıkışık trafik, ışıklar falanda yok..Yağını,filtrelerinide yeni değiştirdim.50 tl koyuyorum 110 km anca yapıyor. Sizce bu havalarda normal mi? Normalde de 9,5 lt nin altına düşmüyor.
Bu kadar yakmasının bana tek bi faydası var. Diyorum bu böyle yakıyorsa 207 rc alınca hiç koymaz diyorum kendimi avutuyorum :)
Abilerim sizin rc / gt ler ne kadar yakıyor bi kıyaslama yapayım ?
Benim araba orjinal hali ile 1inci viteste 72 yapıyo kadranda gerçekte 70 yapıyor. O bile kısa geliyor fazla sarıyor. Bence 207RC'ye uzun ayna mahruti lazım uzun 5 yerine.