Hankook k110 tavsiye ederim herkese fiyat olarak çok uygun konforu ve yol tutuşu da çok iyi fiyatına göre
Printable View
Hankook k110 tavsiye ederim herkese fiyat olarak çok uygun konforu ve yol tutuşu da çok iyi fiyatına göre
butun herkese cok teşekkur ederim .sonunda gönlume göre bir rc ye kavuştum. allah herkesin gönlune göre versin . aracım eskı 01 gd207 plakalı aractır.2009 yılında sıfır almıştık kuzenıme daha sonra kuzenım 30.000 km de sattı yaklasık 2 senedır yatıyor du arac suanda 35.000km .
allah hepimize kazasız belasız binmek nasıp etsin.
http://i57.tinypic.com/ddl46o.jpg
http://i59.tinypic.com/350p4w4.jpg
http://i61.tinypic.com/2iuusjl.jpg
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin.
Yarın sabah servise göturup bakımlarını yaptıracagım önereceginiz birşeyler varmıdır.
mesela 200 hp lık rcz bujısı mı takim.
http://i.hizliresim.com/x9DqnO.jpg
6 ayda 5500 km yi hangi ara yaptim ben yaa :)
Arkadaslar herkese merhabalar uzun zamandan beri foruma giremiyordum biliyorsunuz aracimi özgür abilerin oraya antalya sattim.bu arada yeni arac alan arkadaslarima kazasiz belasiz surusler dilerim bir sorum olacak ve tavsiyelerinize ihtiyacim var bu aralar bayagi bi ilgi duymaya basladigim bir arac oldu ibiza cupra 2013 yeni kasa makyajli 1.4 180 hp dsg 7 ileri sahibindende arastirirken bu ilan dikkatimi cekti sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres görüş ve onerileriniz nedir...
Cok para yazmış bundan 2 ay once 42-44 arası bişi yazıyordu.
Erkay kardesim hala 2011 lerine 40 _45 arasi yaziyorlar. şuan 2014 lerini 62_63 getiriyorlar paylastigim ilanda bir kac tane ekstra eklemeler var.
Vay arkadaş tru boost un ve methanol ün basınç bağlantısı yanlışmış ya :( Yalın bugün kendi truboostunun bağlantısını tarif ederken bir baktı normalde manifold basıncını bağlamamız gereken yere biz turbo basıncını bağlamışız.
Düzelttik ama deneyemedik, yeni boost borusunun bağlantı borusu yerinden çıkıyor.Yarın ona halledince deneyeceğiz.
teaser olsun :)
207 RC stage 4 (e-tuners) 1st gear pull - YouTube
Broomm tek sıkıntılar onlar olsun yav ufak hatalar illaki olacak :)
1/2/3/4/5 istiyoruzzz :) arkadan bi arac cekimi ile.
Bağlantılarımızı düzelttik,motor kabinindeki tesisat kalabalığını ortadan kaldırdık, intercooler borumuzun slikonunu atmayacak şekle getirdik..
Şimdi truboost u yeniden ayarlıyacağım.Allah tan bir mani çıkmaz ise aracımla işim bitti çok şükür.
Hakan gelince hemen bir kadran videosu çekeceğim hayırlısıyla..
ee hadi hayırlı olsun 2. marş Yalın a :)
http://youtu.be/hXrsPnk_QB8
brom hayırlı olsun
aha bu da ilk marş :D Hüseyin Usta yağ lambası derken şaka yapıyor ahahahah..
Turkey's first 207 GT & TD05H-16G first ignition start - YouTube
sagolun beyler.. daha iyileri sizlerin olsun.
aracımı teslim aldım bu aksam, cok fazla deneme sansım olmadı, az bucuk bastim tabikide. kabası bitti artık rötuşlar kaldı :D
boost boruları arac üzerinde ayarlanıcak, methanolun nozzle degisicek, truboost ayarlanıcak, 8-9 ay once aldığım lipimi yine takamadım o takılıcak :D boooool booooooool borç ödenecek çile çekilecek :D
yaw tru boostu özgüre ayarladım kendime ayarlayamadım :D ne garip cihaz bu yaaa :D ahauehuahe sapitti walla :D
Brom hayırlı olsun maşallah :)
Bro gel ayarlıyayım heheheheh...
yakında boooool booool resim ve videolar, montaj aşamaları eklicem dostlar.
emeği geçenlere biiir bir teşekkür ediyorum.
özgür brom'un hakkını ödeyemem kesinlikle, sirf bizim için adam 1hafta aralıksız egsozcuda mesai yaptı :D boru gerekiyo özgür al, o gerekio bro bi bak suna, bu gerekio bro sununla bi ilgilensene. sövsede kızsada destegini hiiiç esirgemedi sagolsun :D
mehmet desen diyecek bisey bulamıyorum :) yok böyle usta, insan 1 vida arttırmazmı yaaaa.. hersey yerli yerinde.. bide bulunmayacak seyleri bile yaratıyo sagolsun :D örnek olarak, benim turbonun yaglama sulama boruları yok, adam kendi turbosunun sıfır kullanılmamıs borularını taktı ona simdi sipariş geçiyoruz baştan. benim işim erken bitsin diye adam kendini feda ediyo ve dediği şey, benim işim uzun nasıl olsa seninki bitsinde biran evvel gerisi önemli diil. adam gibi adamsın mehmet, ellerin dert görmesin dostum.
göktan brom olmasa ramazan ustada heralde 1 haftada ben geçirirdim :D 1 günde çıkarttık hemen hemen herseyi :D
emeği geçen, desteklerini esirgemeyen herkeze tekrardan çok teşekkürler..
adam big turbo yaptı whatsaptan yazmaz oldu valla :D :D
ethem hayırlı olsun RC n.. ALLAH kaza bela yasatmasın insallah. :)
BİG TURBO hayırlı olsun marşlar cok güzel sorunsuz gözüküyor :) allah sorunsuz binmeyi nasıp etsın bol bol videolarını 4 gözle bekliyor olucaz :) emeyi geçenlerin ellerine sabırlarına saglık.
antalyanın maşallahı var. harika bir ekipsiniz. keske bende o taraflarda olabilseydim.
dün gece gazlıcaktık özgür başkan siz kendiniz söylediniz standart rc arıyoruz diye bütün gece bekledim mehmet ustayı aradım vs en azından bi geri dönüş olabilirdi :icon13:
her zamankı gıbı araçlarınızın maşallahı var emeklerınızın fazla fazla karşılığını almışınız kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah gözü olanın gözü çıksın ustalarında ellerine akıllarına sağlık...........
Yeni araçlar big turbolar.. Olaylar olaylar...
Maşallah bütün araçlarımıza...
Bu yaz THP yazı olacak inşallah..
Yalın brom hadi hayırlı olsun maşallah kazasız belasız gazla:)
Bu setup değişiklikleri, büyüyen turbolar seat cooler boşa çıkarırsa bir özel mesaj kadar yakınım :D
Gunaydınlar. Hızlı gonzales orhanım nerelerdesin hehe :)