sorun yaşadınız mı hiç güç artışı nasıl oldu yazılım ile başka ne gibi değişiklikler uyguladınız bilgilendirirseniz sevinirim :)
Printable View
Forumda ilk uzun dişli takan ilk ben oldum sanırım:) gözlemlerimi paylasmak istedim, umarım takmak isteyenlere faydalı bilgiler olur;)(47X35 olan en uzun dişliyi kullandık)
Ankara-Eskişehir arası ekonomik kullanımda;
araçla 110 ile giderken yakıt tüketimi düz yolda 5.5 civarlarında, hafif meyilli yolda 3.5-4.0lt hız buarada 120 civarlarına yükseliyor, yokuş yukarı ise %3-4 meyilli 8.0lt leri gördüm(110un altına inmeden) Alttaki resim dün ankara-eskişehir arası ortalama tüketimimdir.Araçta 225/45/17 michelin alpin kış lastiği var. Normal lastik ile dahada ekonomikleşmesi gerekiyor, bu arada beylikova mevkiinde -15dereceyide gördüm inanılmaz soğuktu:)
Ortalama hızımın düşük 98 olmasının nedeni polatlıdaki 3lambaya takılmam oldu:)
http://s15.postimage.org/fk4o64ycb/I...20212_2105.jpg
dez avantaj olarak cruise control iptal oldu buna müdahale edebilinir mi bilemiyorum, birde sanırım dişlinin ufak olmasından dolayı 80 ile 140 arası gazdan ayagınızı sert ve normal çektiğinizde (sadece 5.viteste oluyor) sanki alt sanzıman kulağı kopuk gibi yıgılma oluyor yüksek hızda olmuyor.
top speed buzlu olduğundan dolayı yapamadım onun ile ilgili gözlemlerimi paylaşıcağımm!
yakıt tuketım değerlerı ınanılmaz olmus bence ama konfordan verılen odunler deyermı ayrıca son surat denemesı yapabıldınmı benım en çok merak ettiğim konu bu cruıse ıptal olması kotu olmus oldukça sık kullanıyorum çünkü
cruise için ecudaki devir-hız tablolarının güncellenmesi gerekiyor..
4. viteste çalışıyor mu peki cruise?
Son sürat değil de 5. viteste hızlanma nasıl?
208:
Fransa'da 11950€ dan satışa çıkıyormuş.. 207 zamanında 12800€'dan satışa çıkmış..
Tüm araçlarda ESP standart donanım..
Şu otomatik paralel park etme zımbırtısı 208 için mevcutmuş. Yani uygun yer oldu mu tuşa basıyorsun kendi park ediyor.
156'lıkta ESP devre dışı kalabiliyor. Diğerlerinde sürekli devrede..
RC klasında bir araçtan haber yok henüz.
Ortadaki ekran 7" dokunmatik.. 800x480 çözünürlük var. Navigasyon var(TR için de olur herhalde, ama Türkçe konuşmaz zannetmem, burdakiler anlamaz o işlerden).
Teknik veriler: 208 Teknik.pdf
Hmm çeviriyor yani orta devirlerde.. Acaba 5500 den sonrası nasıl
Abi bence sen Peugeot alıcaksan önce başka şehre taşın :D
Bak Bodrum'a bayilik verildi mesela.. 1-2 seneye faaliyete geçer en fazla :D:D
Şaka bir yana ben de çok merak ediyorum RC klasında bir ürün çıkarıp çıkarmayacaklarını..
Ama 200'lük yerine şu anki Cooper S'lerde kullanılan 184'lük motoru kullanabilirler..
Peugeot 207 RC 1.6 THP 2008 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57873609
arkadaşlar ben bu rc yi almayı planlıyorum tanıyan bilgisi olan varmı fikirlerinizi sölerseniz sevinirim tşkr
Ben tanımıyorum maalesef :( Buralardan da değil sanırsam.
Gücünü 201 bg üzeri göstermiş. Biraz yüklü galiba
Yazılımına göre almış olabilir.. Yazılımla 200+ göstermek kolay.
Ama evet fiyatı ucuz baya