Arkadaşlar artık bende 207 Rc Lemans kullanıcısıyım umarım en kısa zamanda fotoğraflarını ve değişikliklerini sizinle paylaşıcam.Arabayı almamda yardımı dokunan Naman ve özellikle erk_ay'ıma teşekkür ediyorum :)
Printable View
Arkadaşlar artık bende 207 Rc Lemans kullanıcısıyım umarım en kısa zamanda fotoğraflarını ve değişikliklerini sizinle paylaşıcam.Arabayı almamda yardımı dokunan Naman ve özellikle erk_ay'ıma teşekkür ediyorum :)
hosgeldınız aramıza
çok eski kalmış ama şimdi gördüm başlığı geri geri okuyunca. takip edememişim kusura bakmayın.
Naman adlı arkadaşımız bir DS3'ten bahsetmiş. Pilot biri kullanıyo demiş. Acaba benim aldığım araba mı bu? :)
Şu anda Yazılım+K&N kutu içi filtre+Forge Dump-Valve+İskender Downpipe mevcut araçta. Downpipe'taki sensörü tam yanıltılmamış sanırım. olması gerekenden aşağıda duruyor. fanı açtığımda arıza ışığı yanıyor ondan. servise gittiğimde sildiriyorum :)
gerçi plx kiwi aldım onun gelmesini bekliyorum. Android telefonum ile kendim silebileceğim artık.
Araç orjinal olarak dyno'da 150hp göstermiş. (ilginç 156 olması gerekiyodu)
Yazılımdan sonra 189hp göstermiş... 300nm ye yakında tork var.
ondan sonra dp,dv ve filtre eklendi. şimdiki gücünü tam bilmiyorum. bi ara dyno ya çıkaracağım nasipse.
Hosgeldniz hayirli olsun lemans :)
Arkadaslar :) Seat fmic ' icin istanbul aksaray parcilarini altust ettim hepsi yetkili servis diyo ve fiyati 870 civari,daha uyguna alan veya indirim kanalı olan varmi aramizda acaba ?
Bugun S3 dumpvalve aldim yanliz ozgur abinin paylastigi vag code un son harfi degsik d ama benim aligim g galiba,bana parca numarasi degismis dediler :S
Teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten bu gün ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım gerçekten herşeyiyle inanılmaz keyifli bir araba.
İsmail Doğuş Oto da yada seat yetkili servislerinde indirimi olan birini (yada indirim yaptırabilecek birini) bulacaksın tel çözüm bu.Acele etme foruma konu aç sohbet e ,destek iste illaki birinin vardır İstanbulda tanıdığı servis.
%30 a kadar indirim yapabiliyorlar yedek parçada parçasına göre ama en kötü % 15 den aşağı olmaz öyle bile olsa 740 a gelir.
Arkadaslar,ibiza cupra intercooler indirimli almak icin bi arkadsimi devreye soktum yarin indirimli fiyat alicam ,ayrica arabanin bakimi yaptirmak istyorum,motor. Yag filtre degistiricem onlar basitte gecmisteki konusmalra baktim tam bulamadim;performans buji ve debriyaj balatasi kullanan veya bilgisi olan varmi acaba,debriyajim bitik sayilir ve standart debriyaj almak istemiyorum,ben bi sach marka buldum okadar :confused: