User Tag List

Sayfa 460/1195 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
22691 sonuçtan 8.722 ile 8.740 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı USTAaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pampa,yeşilbayıramı gıttın muayeneye ?
    yep ,göktan oraya git dedi gittik..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes yaz uykusunda mı yahu.Bir ben bir İsmail uğraşıyor aracıyla..

Deniz Hocam sen ne yapıyorsun bu aralar,neyle meşgulsun?
    Valla hocam ben şu an bambaşka işlerin peşindeyim. Şu an arabayla uğraşacak ne zamanım ne enerjim ne de param var

Okuyorum şu aralar sadece

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla hocam ben şu an bambaşka işlerin peşindeyim. Şu an arabayla uğraşacak ne zamanım ne enerjim ne de param var

Okuyorum şu aralar sadece
    Yine bir süprizle karşımıza çıkacaksın gibi geliyor ne okuyorsun demeye korkuyorum
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burayı okuyorum anlamında Başka bir yeri değil

Kaynaklarım da azaldı zaten *****, onu bunu hackleyerek dökümanlara ulaşıyorum

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba arkadaşlar tekrardan.
    tekrardan diyorum çünki nişan koşuşturmasından dolayı bi süredir takip edemiyordum.

arkadaşlar bi sorum olucak sizlere,
    aracı ilk çalıştırıp yürümeye başladıktan yaklaşık bi 25-30 saniye sonra (40-50mt sonra) düşük devirde ilerlerken (1500-1700rpm) bir kereligine gaz pedalından hissedilir şekilde tabiri caizse kıtırt diye bi ses gelio ayakta hissedilir birşey bu bide titreme gibi oluyo saniyelik sesle beraber. sanki zincirin dişliye oturması gibi bisey.. ama aracı stop edip tekrar çalıştırana kadar bidaha yok. sadece ilk çalıştırmalarda.
    sizin araçlardada oluyomu bu tip bisey?

bide debriyaj kitini değiştiricem aklıma takılıp duruyo sanki yürümüo gibi gelio araç,devir artıyo arac sarıyo ama içerden sarıyo sanki tekerden diil gibi gelio. trafik ısıklarında dururken birinci vitese araç gecmekte zorlanıo, vites yarıda kalıyo tam oturmuyo bazen, debriyaj yenilemek zorunda kalıyorum. devriyaj kitindenmidir sorun? balaban servisten fiyat aldım baskı balata+turbo soğutma su pompası(tam emin diilim bu parçanın adından)+işçilik 1270 TL gibi bir fiyat çıkarttılar, doğrumudur sizce yoksa çokmu?

aslına bakarsanız adamların cıkarttıgı fiyat 4000TL civarı, lastiklerimin değişmesi gerekiomuş bilmemneymis oksijen sondalarının değişmesi gerekiomus. bende bu ikisine öncelik verdim onlarda 1270 gibi bi fiyat cıkarttılar.

bide bu 2 oksijen sondasının yaptığı iş nedir? acil değişilmelimi yoksa gerek yokmu? araçta cat iptali var motor arıza ışığı yanıyo ***** GT'lerde.
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrardan diyorum çünki nişan koşuşturmasından dolayı bi süredir takip edemiyordum.

aracı ilk çalıştırıp yürümeye başladıktan yaklaşık bi 25-30 saniye sonra (40-50mt sonra) düşük devirde ilerlerken (1500-1700rpm) bir kereligine gaz pedalından hissedilir şekilde tabiri caizse kıtırt diye bi ses gelio ayakta hissedilir birşey bu bide titreme gibi oluyo saniyelik sesle beraber. sanki zincirin dişliye oturması gibi bisey.. ama aracı stop edip tekrar çalıştırana kadar bidaha yok. sadece ilk çalıştırmalarda.

bide debriyaj kitini değiştiricem aklıma takılıp duruyo sanki yürümüo gibi gelio araç,devir artıyo arac sarıyo ama içerden sarıyo sanki tekerden diil gibi gelio. trafik ısıklarında dururken birinci vitese araç gecmekte zorlanıo, vites yarıda kalıyo tam oturmuyo bazen, debriyaj yenilemek zorunda kalıyorum. devriyaj kitindenmidir sorun? balaban servisten fiyat aldım baskı balata+turbo soğutma su pompası(tam emin diilim bu parçanın adından)+işçilik 1270 TL gibi bir fiyat çıkarttılar, doğrumudur sizce yoksa çokmu?

aslına bakarsanız adamların cıkarttıgı fiyat 4000TL civarı, lastiklerimin değişmesi gerekiomuş bilmemneymis oksijen sondalarının değişmesi gerekiomus. bende bu ikisine öncelik verdim onlarda 1270 gibi bi fiyat cıkarttılar.

bide bu 2 oksijen sondasının yaptığı iş nedir? acil değişilmelimi yoksa gerek yokmu? araçta cat iptali var motor arıza ışığı yanıyo ***** GT'lerde.
    Verilen rakam uçuk bi rakam değilmi ? Baskı balata o kadar pahalı değil diye biliyorum..Maliyeti turba soğutma su pompası mı artırıyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla banade oyle geldi ama bilemedim isin erbablarına soriyim dedim. turbo zımbırtısına 300 civarı dediler. ama ikisininde işçiliği çok uzunmuş falan filan işçilik dahil bu fiyat verdiler. 400-450 civarı debriyaj kiti 300 civarı turbo soğutma su pompası gerisi işçilik :S

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla banade oyle geldi ama bilemedim isin erbablarına soriyim dedim. turbo zımbırtısına 300 civarı dediler. ama ikisininde işçiliği çok uzunmuş falan filan işçilik dahil bu fiyat verdiler. 400-450 civarı debriyaj kiti 300 civarı turbo soğutma su pompası gerisi işçilik :S
    Kardeşim bana ulaş,cumartesi günü çözelim sorunları olurmu...sağa sola gitme hiç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bana ulaş,cumartesi günü çözelim sorunları olurmu...sağa sola gitme hiç...
    saol kardesim, tanışmış oluruz hem, yolda cok karşılaşıoruzda tanışmak nasip olmadı. JN 607

tel fln PM yollarsan haberleşelim h.sonu

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat BENCE iyi ama tr'de daha ucuza yaptirilacak yerler eminim mevcuttur.

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egsoz yapan yada olan arkadaşlar artık video çekebilirmi ciddi merak ediyorum egsozlu sesini araçlarımızın...
    göktancım ben yapalı 2 ay oldu 51 lik düz boru orta iptal sonda otto slash kesik uç var bana yetiyor valla yakında ceker koyarım arkadaşlar iyi ötüyor diyor))şimdi araçta forge blow var onu hks blow of yapıcam ama kafam karştı araştırma içindeyim replika hks 230 tl dediler +işciliğe 250 dediler toplam 480 filan parcadan daha pahalıya geliyor işcilik ve yarım gün sürüyormuş dediler yoksa benımı keklediler anlamadım hafta sonu maslak sanayideyim ...
    the fast and the furious

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç kaçbinde ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet pedal olayı bendede oluyordu, şu anki polo aracımdada var.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pedaldaki olay tüm 207'lerde var ilk çalıştırmadan sonra 20 km/s sürate ulaşınca oluyor.

Öte yandan tam içerik almadan fiyat yorumu yanlış olur. 1'e zor geçen araba eğer debriyajdan ötürü zor geçiyorsa aynı şekilde kaçırıyor da olması lazım. Eğer kaçırma sıfırsa senkromeç gitmiş olabilir.
    Bu arada debriyaj pedalının altında kesinlikle paspas vb. benzeri birşey olmaması lazım. Varsa ondan da yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç kaçbinde ?
    2008 model 61000 km'de kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pedaldaki olay tüm 207'lerde var ilk çalıştırmadan sonra 20 km/s sürate ulaşınca oluyor.

Öte yandan tam içerik almadan fiyat yorumu yanlış olur. 1'e zor geçen araba eğer debriyajdan ötürü zor geçiyorsa aynı şekilde kaçırıyor da olması lazım. Eğer kaçırma sıfırsa senkromeç gitmiş olabilir.
    Bu arada debriyaj pedalının altında kesinlikle paspas vb. benzeri birşey olmaması lazım. Varsa ondan da yapar.
    kaçırmadan kastımız nasıl bir durum? sadece durur halde 1e girmede zorlanıyo, vites kolu yarım ilerliyo bir iki debriyaj yeniledimmi giriyo hemen ozamanda cok boş gibi giriyo vitese, bazende iyice ittirmek gerekiyo ozamanda 2 kademede giriyo gibi 1e. bi gariplerde anlamadım valla yaa :S

bide 1de yürür halde yüklendiğimde gaza sanki tam aktarmıyo gücü devir yükselio ama arac gitmio gibi normal bi hızlanma var yani ama 2ye aldıgımda gitmeye başlıyo güzel güzel

mehmeterdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede debriyaj bitti sanırım aynı şekilde 1. vites te sıkıntı var. yanlız 1. viteste çok yüklendinmi 2 ye atarkende sıkıntı yapıyor. bu yüzden debriyajı acilen değiştiricem.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 model 61000 km'de kardesim
    Masraflar çok geldi bu kmde bir araç için. Tamam belki sert kullanım ile debriyaj bitmiş olabilir. Yada şemsiyeleri yamulmuş olabilir ama bahsi geçen rakamlar pahalı geldi açıkçası.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmeterdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede debriyaj bitti sanırım aynı şekilde 1. vites te sıkıntı var. yanlız 1. viteste çok yüklendinmi 2 ye atarkende sıkıntı yapıyor. bu yüzden debriyajı acilen değiştiricem.
    Mehmet bahsettigin 1 viteste sert yüklenip 2 atarken ki ses bizim araclardaki kronik sorun diye biliyorum ama yanlış bilgide olabilir benim araç 32 binde daha bendede 1 den sert yüklenip 2 geçirirken bazen yapıyor ama normalde hiçbir sorun yok.
    the fast and the furious

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)