sonunda beeeeeeeeeeee :D:D:D:D:D
Printable View
İsmail in verdiği linkten iletişim bilgilerine mail atmıştım corbymotorsport un ;
Şimdi son durum şöyle ;
GAS marka sertliği ayarlanabilir Peugot 207 RC/GT modeline özel coiloverın üreticinin site fiyatı ; 532£
Corbymotorsport da 490£.
Ben grup alımı yapıcaz özel indirm yaparmısınız demiştim.Gelen cevap şöyle ;
Hi
Total price incl shipping would be £454.= 1271 TL civarı
Let me know if you wish to go ahead and i will set your forum/club up on
our system at that price and send you the link.
Regards
Mike
Yanlışım varsa düzeltin kargo bedeli dahil 454 sterlin demiş ilgilenirsek siteye özel indirim linkini atacak :)
Kargo işi kolay İngiliz yerel postası ile 1er hafta ara ile gönderiririz en fazla PTT ye %10 harç ödeyip alırız.
Ne diyorsunuz..?Bana gayet cazip geldi bu coillerin feedbackleri de fena değil..
akşama gelde konuşalım abi projeleri.... :)
Abi fiyat gayet guzel bu konuyu netlestirelim benim en onemli eksigim o suan :)
Denemeyi yaptık.Ben 5 e atana kadar 1 boy önde oluyorum benim 5 e attığım sırada kankim
( fmic+cai+downpipe+meth+yazılım 2008 cooper s) 6 ya atıyor ve geliyor yanıma 220 gibi kafa burun oluyoruz. Mini cooperımıza da MaşAllah bir kaç ufak dokunuşa ihtiyacı var.:icon_tup:
6 vitesin rollde çok avantajı var onu da görmüş olduk.
Aracımda cut-out sökülmüş halde orj son susturucu ile denedik. 5-6 deneme oldu 1 lt meth/su bitirmişim.
Hafta içi Baştaş da Erkan Ustam yeni cut out ı (önceki yerinden daha spirale yakın) monte edecek ve stage 3 yazılım yapacağım.
Arkadaşımın müsait olduğu bir gece yine deneyip sonucu buraya yazarım.
Şu anki hali de çok iyi MaşAllah.Umarım daha iyi olur.
Yazdım forum indirimi ile ilgileniyoruz diyerek..
evet akşam tatlı tatlı bır rollıng oldu çok da zevklıydı fakat şu type-r ve spec c subaru bız rollıng yaparken bize saplamasalardı hıç yoktan taş yememiş olurduk bilmem anlatabildim mi :) özgür kardeşimin arabası 2-3- ve 4 vites gerçekten çok etkılı daha sonrasında kendım bızzat kullandım arabasını eğer rollıngden önce kullansaydım denememıze gerek kalmazdı :) fark barız hıssedılıyor zaten.Özgüründe dediği gibi ne zaman istersek yıne deneriz arabalar bizim :)
Bu arada rollıng yapıpta bırbırırıne atar yapmayan nadıde üyelerdenız :) kardeşim çok güzel olmuş aracın kazasız belasız cezasız günlerde kullanman dileğiıyle...
Özgür abi aracına mahşallah diyerek cesaretinden ötürü kutluyorum..Rc ye biyerine bişe olurmu arıza çıkarır mı diye korkmadan stage 2 stage 3 yazılımla uğraşıyorsun...
Bu arada birşey dikkatimi çekti sanki satılan rc lerin çoğu Antalya ve İzmire satılmış..07 plaka rc ve gt çok piyasada. :)
S.a Herkeze merhabalar
İsmim Osman Yelgeç Konyalıyım 33 yaşındayım 2008 model beyaz Rc sahibiyim.
Aracıma İlk olarak İzmir Bestservis Muzaffer abiye chip yaptırdım. Chipden sonra araç 1 ve 2. vitesde 4000 devirden sonra kudurmaya başladı deyim yerindeyse :) 1. vitesde 4000 devirden sonra 2 ye atmak için nerdeyse vitesi zor yakalıyorsun. Sadece Chip yükli iken aracımı denemek için 2010 model seat cubra ile deneme yaptık. Seat cubrada chip ve eksoz var nasıl bir eksoz var onu bilmiyorum. 5-6 deneme yaptık 400 metre seat cubranın 0-400 metre standart stock araç için sanırım 14.3 olması lazım ve f1 vites.
Denemelerim sonuncunda 1 ve 2. vites sonunda 1,5 boy geride kalıyor 3. vitese ben atar atmaz yaklaşıyor ve 400 metreye bitiminde ibiza 1 metre kadar önde bitirdi.
dünde aracıma kat iptali ve eksoz yaptırdım. Aracım belli derecede 1-2 ve 3 vitesde daha cabuk topladığını farkına vardım. ama cumra ile deneme fırsatım olmadı henüz.
araştırmalrım sonuncunda 1 ve 2. vitestedi gibi aracın sünmesi için şanzımanın kısatmam gerektiği söylendi sizinde fikirlerinizi almayı düşünündüm.
Bu arada ayın 27 sinde yarışlar var konyaya gelen arkadaşlar olursagörüşürüz. aracımı 13 saniye felan düşürebilirsem bende katılacağım yarışa.
Herkeze teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar video falan yok mu hiç? Bi seslerini duyalım araçların. Ya da egzoz yaptıranlar video çekip eklesin biraz canlansın ortalık :)
Şu jantlarım satılsa direk İskendere gidicem airmassı takmaya...
bir müsait olup video çekip koyabilsek süper olucak ama malesef:(