Gunaydin 3gundur istanbuldayim is dolayisiyla dun bagdat caddesinde yn lemans birde jb rc gordum selam olsun bu aksam donuyorum 2 hafta sonra aracla gelecem istanbullu arkadaslar cep birakirsa isterseniz musait olursanizgoruselim
Printable View
Gunaydin 3gundur istanbuldayim is dolayisiyla dun bagdat caddesinde yn lemans birde jb rc gordum selam olsun bu aksam donuyorum 2 hafta sonra aracla gelecem istanbullu arkadaslar cep birakirsa isterseniz musait olursanizgoruselim
1-LOW-RİDER ÖZGÜR- boost boruları boruları (ödendi )
2-Can_ank -boost ve cooler (odendi)
3- Hakan-N cooler ve boost boruları ( ödendi)
4- crpt cooler boruları ve boost borulari (yeni eklendi)
5-Reeojen-Yunus- Cooler , boost ve filtre kiti tüm borular (ödendi)
6-Serti--Sertaç-- BOOST BORULARI
Boost borularının artı ve eksileri nelerdir arkadaşlar..
Birde bişe dikkatimi çekti..debriyaj pedalını ayağımla kendime doğru cektim gecen gün..pedal frenle aynı hızaya geldi..ve yukarlarda kavramaya başladı.. 1 ay önce baskı balata değiştiğinde de gene fren pedalının hizasındaydı..ama zamanla aşağı gitmiş.ve cok güzel olmuştu..debriyaj kendini otomatik olarak ayarlıyor o kesinde..pedal yüksekliğide bu ayarlamaya dahilmi ?
Boost borularının artısı orjinalinden daha iyi bir hava akışa sahip olması. Orjinalde turbo dan intercooler a giden boruda 3 adet hava cebi var (hava akış sesini kesmesi için yapılmış- kabin içi konfor için)
İntercooler dan emmeye giden boruda basık yapısı nedeni ile tamamen yuvarlak çaplı bir boruya göre daha kötü hava akışa sahip..
debriyaj konusunda bilgim yok maalesef..
Cevap icin tesekkurler..o zaman rahat hava akisi icin boost borusu degistirmek sart.
millletttttt neler yapıyoruuuzzzzzzzz ????????
abi nazarı değenin artık Allah nası biliyosa öle yapsın. Bitürlü başlayamadım coolera arabada oksijen sonda arızası veriyo üst sondayıda alt sondayıda değiştirdim bisüre düzgün çalışan araba tekrar korumaya alıyo kendini kafayı yedirtti :ofk::beuj::icon_wack
geçmiş olsun
havalardanmmıdır nedir hepimizde ufak tefek sorunlar çıktı bu ara kezban spec oldu 207ler nazlanıyor :D
Sağolun ekremle kafa patlatıp duruyoz nedir nedendir diye yakın olsak yardımcı olacak belki ama çok uzağız yarın büyük ihtimal servise bırakıcam bakalım bulabilceklermi.
araclarımız için en iyi egzos sıstemı nasıl mutluaka degıstırıp verım alan vardır 63 luk mu sona kadar duz boru ortaya warex mi nasıl bır sıstem daha mantıklı hem gucu kaybetmeden hemde tok bır ses
Stelios a ulaşabileceğimiz bi mail adresi varmıdır ? bir kaç bir şey soracağım
70 olsa ne zararı olur 300hp'e kadar ona birşey diyor mu reiz ?
ben memnunum 70ten
Reiz e nereden ulacağız :D
Boost spike boost creep olaylari icin bro ;) dar olursa boost sabit kalamaz, yukselmeye devam eder ust devirlerde, cok genis olursada alt devirler ölmeye baslar.. ;)
şuan araçımda 70 lik dp mevcut.öncesi ve sonrasınıda denemiştim..dp den sonra orjinal egsoz boruları devam ettiği için sanırım ne alt devirde nede üst devirde bi fark olmamıştı.
Arkadaşlar 7mm bu kadar fark etmez bence 70 yapın gitsin, sonuç itibari ile 63 lük ile dyno ve yol, sonra 70 lik ile dyno ve yol testi gibi bir şansımız ve örneğimiz yok :)
ihtiyacı olan varsa aklınızda olsun
Connecting site...
haha her satılık ilanımda bir Coilover beklentisi oluşuyor :)
H&R Coillerden fazlasıyla memnunum :icon_tup:
satmam bir aksilik olmadığı sürece
ozaman 63 duk boru 70 lık dp sona warex sizce nasıl olur alt devırlerde düşüş olur mu nasıl bırşey yapmalı
Günaydın millet hayırlı işler izin bitti başlasın çalışma :(
http://www.techturkey.com/forum/modi...60mm-65mm.html
arkadaşlar fazladan kaldı elimde bizim intercollerlar için yaptırmıştım.