gayet etkileyici abi :) artık octane booster kullanıcam hersey bıtınce yapıcak bısey kalmıyo :D
Printable View
Boost Pipe dediği neresi acaba?
Deniz Hocam , boost pipe dediği turbodan intercooler a giden boru yani benim resmini paylaştığım boru..
Intake de intercooler dan emme manifolduna giden.
Zaten forge bunu uzun ar-ge çalışmalarından sonra sitesine koydu ve yıllardır satıyor -performansı artırıyor diye ..:icon_tup:
Güncelll....yarın pazartesi akşam bi aksılık olmazsa arabayı erkan usta'ya teslim ediyoruz panpa bu arada istanbulda'kı alp2 kardeşten jcw kule gergısını,kendine özel yaptırmış olduğu methanol kıtı kabınını,m7 heatshıeldı ve bir kaç ufak tefek parçayı aldım salı-çarşamba vs. Elimde olur.şu an üzerinde takılı olan alutec kule gergısınıde bi arkadaşımıza sattım. :)
daha önce siparişini verdiğim boost ve egt saatlerim ayrıca turbo timer'ım elime ulaştı ,turbolardan ses seda yok takip numarasıyla internetten baktıgımda bılgı cıkmıyo,başka nerden sordurabılırım anladıgım kadarıyla suan gumrukte :)
Ebay den Ichiro sana takip no su gönderdi ise aşağıdaki linke yaz anası danası hepiceği çıkar :D:D:D
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif...yd_yeniweb.php
abi dün gümrüğe sevk edilmiş haber nezaman cıkar acaba ?
Dediğim yerden takip et..
Gümrükte Tutuluyor - yazısını gördün müydü güzelce bir boy abdesti alıp sana anlattıklarımı yapıyorsun.Allah ın izni ile teslim alırsın .. :)
sadece gümrüğe sevk edildi diyor şükürler olsun daha öyle yazmadı :)
abi flanşlardan haber varmı bu arada ? :)
flanşları kendımız burada yaptıracağız kardeş özgüre yapılırken 2 tanede size yaptıracağız.
akşam sanayıdeyız bakalım erkan usta çalışmaya başladıysa 1-2 foto çeker koyarız...