aynen budur işte.. walla neden olmasın aklımda uzun zamandır var bu proje güzelde intake olur iste tam istenilen hava filtresine direkt hava :D
bu arada bizim alcantra işi noldu bea haber varmı?
Printable View
bi intercoler borusu sordum kimsenin herhangi bir fikri yokmu şimdi :S
polo gti sahıbı bı arkds anlattı,forge dumpvalve'ın yayın oldugu yere pul veya 50 kuruş koyuyolar yay daha sertlessın calısma mesafesi kısalsın dıye , bende forge 'u merak edıyorum çunku daha s3 dumpvalve almadım gerekırse tek seferde ısı cozmek ıcın bunu dusunuyorum
bu arada istanbulda muane için 5, kemer takan arkdaslar lutfen bana donebılırmı ?
ya benim hks blow-off kacırıyormu acaba yaaa.. dusuk devirlerde zaten vuhuuuuUUuuuUUUUUUU diye bi ses geliyo, gazlarkende sanki kacırıyo gibi inceden bi ugultusu var.. kullanan arkadaslardada varmı bu tip olay? arkadan vakum hortumunu cıkarttıgımda ses seda kesilio hic bisey yok :D
1 saat önce mobil 1 ful sentetik 0w30 4 lt yağ aldım 85 tl fiyatı.Yağ ekleme yapıp yapmama konusunda deneyimli birine baktırıcam hafta sonu aracımı özel servise götürücem.Bakalım ne cıkacak.(hafta sonu başıma ufak bi olay gelmişti ondan şüpheleniyorum bu hks tipi blowf of ların takıldığı boru sensörün olduğu taraftan kelepçeden cıkmıştı arac devirden düşmüştü sonra yerine monte ettirdim arac kendine geldi fakat 1 gün sonra yağ seviyesini kontrol edin arızası verdi acaba bu olaydan dolayımı bilemiyorum anlaşılan bir yerlerine para sıkışmış:soru:
Kontrol ettim etmesine de tuhaf bir yağ çubuğu alt kursunun 1 cm üzerinde gibi geldi bana ama :soru:
alt tarafta bombeli bi kısım var ondan sonra baslıyo yag gostergesi, yani en alt noktanın 1cm fln ustunden. o noktaya dusene kadarda zaten arac hata vermiyo demişti servis. o noktadaysa bence 2-3lt ekleme yap derim o sekilde kullanma aracını. sonrada konple degistirirsin yagını. bizim araclar zaten yag eksiltiyo güzel güzel diye biliorum ama 5000-10000kmde 1lt civarları olması lazım. yinede kontrol ettirmekte fayda var karter marter delik sızdırma zırt pırt olmasında aman..
Araç kapalı garajda duruyor bütün hafta ve altta hiçbir sızıntı yok zaten .bu problem yeni olan bir şey hafta sonu yaşadığım sıkıntıdan 1 gün sonra oldu oda rampada araba yikadiktan sonra oldu bende çok takintiliyimdir bu tarz konularda belkide hiçbir şey yok hafta sonu bakicaz artık ama bu akşam yarım lt yada 1 lt ekliycem...
yarım litre 0w-30 mobil 1 arıza kaydı ışığı sönmüştür:) hafta sonu yinede serviste kontrole gidicem...
Arkadaşlar ebay de araştırırken bir satıcıya rastladım.207 ye göre olan modelin adı FM207V ama dedim ki aşağıdaki linkteki videodaki gibi çıksın ses ;
Peugeot 207 turbo futter - YouTube
Cevap gecikmedi '' hacı surge sesi istiyorsan linkteki ürümü alıcaksın'' kargo dahil 302 USD TR de 600 TL ye senin o DS3 sahibi arkadaşdaki gibi surge sesi yapmayanını satıyor şimdi Powershop..:D:D:D
Alsam mı ne yapsam kararsız kaldım...
Ben forge ı bizim araçlar bittikten sonra Nihat dan alıp deneyeceğim eğer performans da düşüş olmaz ise 302 dolar a shipping dahil getirteceğim.
Ama sesi çok güzel ona diyecek bir şey yok :)