Ben ortasiz gectim..
Printable View
Ben ortasiz gectim..
beyler böyle bişey buldum..
sanırım bizim araclarda oldukca yararlı olacaktır.
Ignition Projects Ignition Coil Packs - R55/56/57
normal bobinlere göre 4 kat daha fazla ateşleme gücü varmış...
Beyler boost borularının sargısı için ortak olacak varmı ? :)
2 adet boost borusunun sargısı yaklaşık 5 metre..ama şuan satışta olan malzeme 15 metre ve fiyatı 60 usd. 3 ortak rahat alınır..tek başıma alsam hem israf olacak hemde maliyetli.niyeti olan varsa paslaşalım.yoksa iş yatıcak gibime geliyor
Nubuk döşemeleri hangi ilaçla temizliyebilirim? Anway yada aspirinle temizlenir mi ?
atas detap köpük ile temizleyebilrsin
Lidya Detailing :D
Günaydın millet
günaydın beyler..
günaydın arkadaslar nerde kalmıstık :D
benım sıkıntı buyuk turbo 0.5 -0.7 stabıl takılıyor. cumartesi günü full sökecegım ön tarafı boruları ıntercooler gözden gececek kacak göcek varmıdır diye.
Aynı problem bende de var. :) Benimde bakmam lazım detaylı ama vakit yok.
Max. 0.9 basıyor. DV şüpheliler arasında. S3 var ama orjinal gövdeyle sıkıntı olabiliyormuş. komplesini takmak gerekirmiş. (Yunan'lı reyiz dedi) Belkide hortumlarda kaçar var. Bakacağız artık. :)
Kolay gelsin.
DumpValve kaçağını böyle bir iptal kütüğü ile tespit ediyorum. İptal edince basıncı yükselmeyen THP yoktur heralde ((:
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...79627351_n.jpg
Denemek isteyene gönderebilirim.
oo gonzi 2 stage birden atlıyor :D
erkay denicek misin benim sensörü ?
bekle gonzicim :)
Sanırım arabandaki SW Versionu eski. Çünkü bu arızaların bazılarını yeni SW de vermiyor.
Servisde güncelletip tekrar yazılım yaptırman lazım ..
turbonun hava bastığı boğazı söküp tıkıyorsun ve motoru çalıştırıyorsun.. Motor havasızlıktan stop ederse sistemde kaçak yok demektir. Biyerlerden hava alırsa ordan kaçak var demektir.
Erkay denemelikte olsa aşırı ısınmadan turbo çıkışından direk girişe bir bağlantı yapıp deneyebilirsin turboda üretim nasıl by pass kaçırıyormu acap Wastgate in bazen klapelede aşırı ısıda erime oluyor.
Göktannnnnnnnnnnn nedir son durum? :D
mallar bitmiş çıncık gibi özgür abim :D
bugün yola çıktı kargolar sonunda hayırlısıyla :D
aynen..sanırım istanbul kargoları yarın akşam elimizde olur.resimler pırıl pırıl göz alıyor :)
bende boost pipesları değiştirmekten vazgeçtim, fiyatları aklımda yanlış kalmış :D o kadar fark vermeye yazık, üstünde ki dei kaplamaya da kıyamadım zaten :D
kaplama deme içim yanıyor...bulamadık beraber alıcak ortak :( kaplamasızda takmak istemiyorum..hayırlısı