açık azaltmadan blow off u burdan alırım en ucuz verenden hks blow off alınır...:hahaha::D
Printable View
blow off u bnden alana 207 gt bedawa :P
az önce bir power box tan fiyat aldım gt için 208 hp lerden bahsediyor ımkanı varmıdır
Yalın senin ilacın bu konu :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...i-kaplama.html
aynen yaaa adam degerleri görmeden nasıl yapıcak :S bi afr boost degerlerini knocking fln görmesi gerekir bence.. :S kotu oldu bu olay yaaa...
ya bide bu yorgo kardesde soyle bi olay varmı? yazılımı yaptırdın, sonra stage 2 yada 3e geciceksin, bastan bi ucretmi? yada gtlerdeki kronik ışık olayını unuttuk bi ay sonra gonderdik sunuda bi siliver kardes diye bastan 200 euromu :D of arkadas gelseydi su eleman iyiydi.... :Deli:
Hacım diyor ki benim İstanbul da arkadaşım var o yardımcı olabilir.Bende dedim ki med17 okuyan CMD cihazı olan bir yerden okutup ecu map i sana mail göndersek sen de remap yapıp bize mail göndersen de biz de burada yüklesek diye ?
Cevap yazar yarın..Diğer arkadaşlar için de sadece flasherTHP ile mevcut maplarini okuyup mail atacaklar stelios s sonra 1.4 versiyon bir obd2 kablo ile yapılmış mapleri tekrar yüklecekler..:icon_tup:
Ancak son gönderdiği mailde şöyle yazmış ;
So, all of you will be having the same setup?
- Cold air intake kit
- TD05-16G - 8cm housing (I hope)
- Decat downpipe and full exhaust
- Manual boost controller and the turbo's wastegate on
- Intercooler, bov relocation kit, pipes, etc.
Correct?
Bende hepsi var da sen '' - Manual boost controller and the turbo's wastegate on''
dememiştin bu da gerekli ise alacağız dedim.Cevap bekliyorum.
İsmail mi sormuştu daha önce tam hatrlayamadım boost controller gerekli mi diye ? :confused:
beyler iyi güzelde muayneyi nasıl halledicez bunlar olunca :D egsoz emisyondan gecebilicekmiyiz? :D
30 dk once gumrukten turboları çektım td05 vatana mıllete hayırlı olsun :D
Hayırlı olsun :) bıg turbolarınız :)