brak şimdi günaydın ayaklarını dün cumartesiydi videoları koy izleyelim. :D naptınız ???
hızlı arabam olcak 2 günde bir video koyarım la buraya :D
bizi mahrum etmeyin :ofk: :D
Printable View
Aynen yazılımsız egzos eksilerde kalıyor ayrıca baskı balatada 42 bin km de arac hiç değişmemiş ve çok sert değiştirince deniycez inş tekrar cok vites kaçırdım
bu videodan yola çıkıp sadece jant farkı demek kendini kandırmak emir başka birşey değil :)
Gunaydin brolar.. bugun dunya star wars gunu, herkezin kutlu olsun :D
sizi gidi dark side'cılar sizi :D
Ya benim şahsi fikrim tabi siz daha iyi bilirsiniz fark emirin aracının 8 binde olması baskının yeni ve benimkinin bitik olması ondaki ozlar ve jantların hafifliği ve benim debriyajdan kaynaklı vites kaçırmam
emir alınganlık yapacak birşey yok, uğur debriyajım bitik diyor. buna rağmen ne kadar sağlıklı bir ölçüm olabilir sırf jant farkı demek ?
ya allah aşkına ne alınganlık yapıcam özgür. ortamı germenın anlamı yok.
ugurunda arabasını kullandım yani illa söyletceksiniz bana baskısı falan kaçırmıyor kardeşim arabanın alakası yok wideoda da arabadan anlayan adamlarsınız anlarsınız.
kalkarken titreme var , birde ustte kavrıyor ama kesınlıkle kacırma yok.
madem baskıya bu kadar takıldınız bende keske su blow off u sokseydım. hayvan gibi kaçırıyor basıncımı. ben bunu söylemedim bile.
oz larla kendını kandırıyorsun diyorsun hiç öncesi sonrası yaptınmı ??? boşuna para vermısız o zaman biz.
böyle polemikleri sevmiyorum. çok çabuk sinirlenıyorum. ne dersenız haklısınız kırmayalım birbirimizi.
Jantları degışıp deneyın synı sekıl fark cıkar :))
Emir kanka boşuna vermişşin ver sen onları bana :)
emir ortamı geren sensin, sana yazmadım kabul et OK
selametle..
15 kilo jant sokup 6.5 kilo jant taktim miniden senin orj lerden 5 kilo agir oz lardan 1 kilo hafif fark anlamadim burda oz da oz diyip duruyorsun bilmezligine veriyorlar halada yaziyorsun ne 207 imis ne OZ mus
merhaba arkadaşlar iyi akşamlar stage3 te afr normalde kaçta olmalıdır............
kaç görüyorsun şu anda ?
ben 10.7 10.8 - 11.5 aralığında görüyorum, görüyordum
rölanti de dip gaz da........??
Basgan sonuclar nedir ses.yok kimseden..:)
Günaydın millet hayırlı haftalar
Güle güle kullan kardeşim stage 3 olmayan kalmayacak gibi:D:DAlıntı:
Herkese günaydın. Montajımız yapıldı yazılımıda yükledik.Araç 10 numara oldu.
Öncelikle egsoz için Pug Rc (Serdar)'a cooler için Byspeedman (Ekrem Abi)' ye çok teşekkür ederim. Sürekli başlarını şişirdiğim için ve 7/24 yardımı,desteği benden eksik etmeyen her sıkıntıda şöyle yap düzelir diyen GöktanRC (Göktan) ve MessGTi (Yalın) dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yazılım konusunda beni yönlediren Yalın kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.Direk yazılımı yükle gazla oldu ne arıza ışığı nede başka birşey olmadı
Ramazan Usta'ya borular için yazılım içinse Stelios E tuners a çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
İzlenimlerini bekliyoruz...
Gunaydin gonziler hayirli haftalar isler olsun bol gazli :)
hayırlı haftalar beyler
Cümleten hayırlı haftalar
http://i.hizliresim.com/VpENEB.jpg
Her sabah iş tahtamda bulunan ayrıntı afr önemli:D:D:D:D
hayırlı gunler
hayırlı işler hayırlı haftalar Allah karşımıza doğru insanları çıkarsın ......
günaydın brolar nerelerdesiniz ses soluk yok