kardeşim peugeottayım ben,göktana satmak için bu şekilde yazdım:D
ama ciddi ciddi bende düşünüyorum 208 gti,156 hp likolanını bayram öncesi istanbulda eğitimde kullandım o bile tatmin edici ama gti başka bir dünya olur sanırım:)
Printable View
207 rc'nin orjinal egzos borularının çapı nedir bilen varmıdır ?
Özgür abi listeye beni de eklermisin :)
07 ZM 867 Black 207 GT
Bence 52 küsür bir fiyatı olması lazım. Motor farkı RCZ'te 4-5bin TL farkediyordu. Donanımla biraz daha artıyordu. GT-RC de öyleydi. RC GT'den 4bin TL pahalı idi.
59 civarı GTi, gider 156THP Allure sattırır insanlara. Ben de 52-53 civarı bir fiyat beklerim TR'ye gelirse.
Evet, broşür basımına koymuşlar ancak ulaşabildiğim iç dökümanlarda ve fiyat listesinde yok. Bu da genelde şu demek:
- Olacak ama daha bu opsiyonun üretimine geçilmedi. Yeni bir modelde bu senaryo sık yaşanır. Veya,
- Yanlışlıkla bastılar ki çok düşük ihtimal bu.
Öncel daha günceldir bu konuda ona sormak lazım.
RC'ler 55mm
GT'ler 50mm
valla arkadaşlar şu ana kadar tarafımıza gönderilen kataloglarda sadece allure 1.6 thp versiyonu bulunmakta.ortalıkta dolaşan söylentilere göre 208 gti'ın yılbaşından sonra tr ye geleceğini söylüyorlar ama net bir tarih bildirmiyorlar.buda demek oluyorki 208 gti tr ye gelirse 2013 model olarak gelecek.zaten 207'nin çıktığı dönemde hatırladığım kadarıyla gt ve rc modelleri diğer versiyonlardan sonra tr'ye gelmişti.
zaten gti diye bi araç göremedim hiç bi yerde consept olarak geciyor tüm media da
Bu arada bu RCZ 200 bujileri stock yazılım dahil EP6DTS(RC) motorlarda erken bitiyor ve bitiş şekli pek hayırlı olmuyor. Kendi testlerimde ve şahit olduklarımda bundan %100 eminim.
Aşırı agresif yazılımlarda dahi PLZ... ile başlayan stock GT/RC bujisi(parçano: 5960.G4) daha dayanıklı.
ILZ ile başlayan 5960.L5 kodlu RCZ 200'lük bujisi çok erken (max 10bin km) optimum performansından uzaklaşıyor ve rölantide bunu hissettiriyor.
Fotolarını koyarım.
Ben bundan böyle RCZ 200(EP6CDTX) bujisi tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Tavsiyem üzerine bu bujilerden alan arkadaşlarımdan da özür diler ve stock bujilere(5960.G4) dönmelerini tavsiye ederim.
Herşeye ragmen bu bir istatistiktir. Sonuçta bir takım testlerin tecrübelerin sonucudur ve testin tecrübenin sonu yoktur. İstatistiğin ilk kuralı da 'bütün istatistikler yanlıştır' :) Hatırlatmak istedim.
Bu RCZ200 bujilerde neden ısıya bağlı deformasyon(stock yazılımda bile, en son yazılım versiyonu hariç) oluyor onu da araştırmaya çalışacağım.
Tüm testlerim ve şahit olduklarımda bujiler standart diş aralıklarıyla kullanıldı ancak çıkanlarda neredeyse 1 mm civarı gap te genişleme olduğu görüldü. Yaklaşık 25 tane bu şekilde buji görmüşümdür GT/RC'den çıkan.
Bujilerin birçoğu fabrikanın söylediği sırkma torklarıyla sabitlendi. El kas hiss-I vuk-u güçler kullanılmadı çoğunda.
Hastalık oldu bu başlık benim için. Her gün 3-5 sayfa okuya okuya 300'ü geçmiş bulunuyorum. Bir yandan da günceli takip ediyorum. Yakında tümünü okumuş olacağım. Çok şey öğrendim bu sayfalardan. Zaman ayırıp tecrübelerini paylaşan, emek veren herkese teşekkürler.