Sağol Naman bilgiler için. O zaman bu araba beklenen en güçlü versiyon olacak herhalde. Yani GTI sonrası RC çıkmaz sanıyorum. Bence herşey güzel oldukça heyecan verici gözüküyor. Hadi bakalım bekliyoruz:)
Printable View
208 GTİ
inceleyin arkadaşlar...
Peugeot Reveals All-New 208 GTi Hot Hatch Powered by a 197HP 1.6L Turbo [32 Photos] - Car news - Zimbio
Aldık bugün Denizi dinledik ;
http://img152.imageshack.us/img152/5...0905160941.jpg
Eyyyo.....:) benim Golf R ı bugun öglen aldım. Hemen test ettim. Abartmadım tabii...Tek kelimeyle harika...:)
Tolga Abi aracın hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız tadını çıkarırsın...rc yi sattınmı oda duruyormu ?
Konuşmuştuk ama gene dile getireyim.
Kazasız belasız, huzurlu, güvenli, eğlenceli, karizmalı gezmen dileğiyle.:)
özgür abicim bujilerini taktıktan sonra kesinlikle sök tak yapma
buji söküldükten sonra aynı bujiyi kullanma yenisi ile değiştir
bu detayı belki biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedim
mm çapında her sökülüp takıldığında değerleri bozuluyor.torklu takım ile bile sıkıldığında bozuluyor
bujilerin yüzde 99 unda ki patırdamalar veya performance da kesiklikler vs gibi şeyler oluyor
Deformasyon nerede oluyor peki? Bujide mi yuvasında mı?
ben 5000 de bir yapıyorum bakımları çokmu erken yapıyorum acaba :)
Buji nin kendi üstünde oluşan prblemler bunlar
Aşırı sıkılmadıktan sonra kapak ta herhangi bi sıkıntı yaşanmaz
Her sıkıldığında piston ile buji arasındaki mesafe sürekli mm çapında oynar bujinin diş kısmından kaynaklanıyor
hatta alman grubunun bobinlerinde duyduğuma göre bir bobinin sökülüp takılma sayısı bile var sonra çöpe :)
belki bizim bobinlerin de sökülüp takılma ömrü vardır :)
bu sorum NAMAN'a gelsin o zaman,bobinleri kaç bindeyken değiştirmek sağlıklı olur yada gerek varmıdır böyle bir şeye?