gidersek sabah çıkarız abii.yemişim seeding falan.gitsek iyi olur kanımca hem havalarda fena gitmiyo,hazirandaki gibi kavrulmayız:D
dün akşam neler oldu bakalım:soru:
kim geçti:D
Printable View
....ok varmış gibi gecenın bı vaktı anıden toplanalım demişsinız kesın sahtekar özgürün işidir bu.Normalde benım aklımda cumartesı adamakıllı baştaş'ta toplanacaktık köfte,uykuluk,sucuk,kokoreç vs. ayarlayacaktım güzelce yıyip ıçeçektık yenı arkadaşlarla kaynaşacaktık sonrasında çıkacaktık yukarı adamakıllı sıkacaktık.Göktan dün x saatte aradı toplanıyoruz dıye tabıı o saatte bende çıkıp gitmedım açıkcası bı de o yolda gazlamak pekde içime sinmedi falan falan.Ben derim ki eğer işimiz yoksa c.tesi bız klasık meetıngimizi yapalım sonra da özgür bey müsait olur gelirse deneriz yukarıda.siz ne dersınız arkadaşlar ???
Dunyadan 207-rc cadde kullanımı için modifiye dostlarına nerdesınız yaww,ne oldu dün gece ? Yalın kaç boy sapladı özgür kardeşime :)
öncelım hoşgeldın kardeşim :) bende forumda benden başka kımse kalmadı dıye üzülmüştüm,özgür'e gelınce kesın işi çıkar :)
Yüzümü unutanlara kendimi hatırlatmak isterim:D:D
http://images2.fanpop.com/images/pho...-1280-1024.jpg
Ya arkadaş bu kadar yüklenmeyin bak nazarınız değer geleceğiz dedik yahu...:D:D:D
Bu arada DS3 lerler hiç deneyen oldu mu ? Dün geceki gidişleri iyi geldi bize de..:o
rcz nin 260hp lik versiyonu çıkmış galiba
Beyler dun olay su sekilde oldu.. ***** cam car ozgur illaki, ama rahat durmadi eleman cam car olcak guya basti gitti yanimizdan paso :D benim cutout sorunlu tam acilmiyor nedense bi bakmak lazim ona.. oda kesti beni sanirim biraz.. stage 1 cidden farkli, goktanla aramizda iyi fark oldu, stage 3de goktanin farkettigi 3-4-5viteslerde guclenme benim arac icin.. ama can skan bi durum ds3lu bi arkimiz var full stock adam bizim stage 3lu halimizle arka tampondan ayrilmiyo :s hele bide yuklenmis bi ds3umuz var oda ozgur kadar hizli bi ara acma yasatmasada koyup gecti arabayi yaktirtiyodu bana sagolsun :D yani durumlar bundan ibaret.. siralama su sekilde ozgur, ds3 modded, ben, stock ds3, goktan, seyirci fiestamiz seklinde.. ama cidden merak ediyorum yuklu ds3le ozgurun rc nolur, ciddi kaciyo arac cunku ;)
Nihat valla gelmeyi cok isterdim h.sonu ama tam dugun islerinim yogunlugu var.. bi kac hafta sonrki meetinge katilicam ama hbriniz ola ;) ama keske dun gelseydin beaa..
Cidden bi thp bulusmasi yapalim yaw.. hep beraber bi bulusalim kaynasalim bilgi paylasalim....
Usta ben bu işlerden şunu öğrendim sen ne kadar yüklersen yükle ne kadar para ve emek harcarsan harca gün gelecek bi elin oğlu gelip geçecek eninde sonunda kafana takmıyacaksın gülüp geçeceksin..
Geçilemeyecek kimse yoktur.Keyif almaya bakmak lazım fazla hırs iyi değil hayat da birilerini geçmekten ibaret değil.Kafayı takarsan ciddi ciddi mutsuz oluyorsun - zamanında yaşadım.
Gül geç .Ne soğuyacaksın ki zır sıtok takılanlar utansın.;););)
Ben emeğimin karşılığını aldım Allahıma bin şükür. Hemen hemen tüm mod aşamalarının da tadına baktım 3 sene sürdü tamamı.
Keyiflede biniyorum (Allahım nazardan saklasın)
Deneriz yüklü ds3 le belki de geçer gider sikinti yok..
Şimdi onlar düşünsün..:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
yarın akşam erkan abinin ordamıyız ?
QUOTE=TolgaErtem;6206531]Aynen budur işin özeti Özgür, senle ayni fikirdeyim:) Önemli olan aldığımız keyiftir. Hayatın güzel bir rengi[/QUOTE]
Aynen Ozgurcum.. dogru soyluyosun.. belki benim tum asamalar bi anda oldu diye bu sekilde tepki verdim ilk olarak.. baktik olmuyo Tolga abimizi cagiririz :D benim abim seni dover mantigi :D :D
Beyler meetingi bu akşam yapalımmı?ben 2 gün şehir dışında olucam büyük bir ihtimal?
yaw bı .....gıt dıyeceğim olmayacak 1 haftadır paso özgur'e yuklenıyoruz demediğimiz laf kalmadı adam geleceğim diyor bu sefer senın sağın solun oynuyor mess,ds3,özgür ve diğerleri geçmeyın bı daha göktan kardeşimi adam sizin yüzünüzden hafta sonunu antalya'da geçiremiyor :) gelecek bı tane ayr'lı cupra geçecek içimizden hepimiz olacağız spec c :) meetıng c.tesıdır gelen ekıme gelemeyen kasım'a :):heyoo: