geçen sene doğumgününde yaptıklarımızı hatırlamak istemıyorum:eek::beuj:
Printable View
Ben o doğum gününde orada olmasam da olanların anlattıkları tüylerimi diken diken etti,sankı beni........ :)
Akşam Erkan Ustanin doğumgunu bahanesi ile। buluştuğumuz meeting esnasinda nihat kankimle denedik benim arac az sikintili gibiydi (sikintiyi ben gecen aksamki denemede hissedip bujileri almiştim ama değismediydim) ctesi de bir abimizle teste cikmistik 3 de 4-5 bin civarlarinda hizlanma bir ara tikandi vites buyuttum hemen ardindan bu aksam yine yapti 3de tikanma gibi bir his , neyse bi guzel sapladi kankim -tebrik ediyorum kendisini , sonra dönduk mekana benim RC rölantide egzantrikli gti gibi calisiyor aractan acaip cig benzin kokusu geliyor, tis tis eve geldim arkadaşlarin coğu yakit dedi genelde aldiğim yer ama ilk defa başima geliyor,
semptomlar ,
basinc az cekis dusuk , rolanti berbat vb
depoyu komple boşaltip temizleteyim gecen aldiğim enjektörleri de takayim bakalim duzelecek mi ,
inşallah benzin pompalari gitmemiştir...Veya gaz kelebeğinde mi sikinti var ?
Yürüyen rc varsa denemek isterim... şaka bir yana özgür kardeşimin arabası akşam gerçekten sıkıntılıydı rollıngdeyken bıle sesınden anlaşılabılıyordu inşallah ufak bır sıkıntıdır da baş ağrısı yapmaz,en kısa zamanda yıne denerız usta...sen göktan'a dua et mubarek ellerıyle 2' da koltuğu ayarladı :)
güzel denemeler olmuş
Arkadaşlar otomobilimi satıyorum, daha farklı birşey düşündüğüm için satılıktır. Linki aşağıda.
Peugeot 207 RC Le Mans 2009 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 99769085
ayrintili bilgi aşağidaki post da
http://www.techturkey.com/forum/6239487-post9926.html
Nihat suyu ısıt geliyorum :) :p:p:p:p
Bu arada bende uğursuzluk var galiba :( sabah ta şirket araca ile 4 araba zincirleme kazaya karıştım.Bizde bir şey yok Allahıma şükür..[/QUOTE]
bu arada bizde su her daım sıcak suyu ısıtmaya gerennnk yok :)
tahmin etmiştim sente bi tık atlamış olabilirdiye çok çabuk adapte oldum THP lere :)
Geçmiş olsun özgür abicim
nihat ustanın da mini gibi değil kocaman bi gidişi var maşallah araçlarımıza
HERKESE GÜNAYDINLAR,hayırlı cumalar bol nasipler :)