dün akşam gördüm aracı spor salonunun önunde park etmiş içeride spor yapıyordun herhalde :) bundan sonra sanayıde değilde salonun önünde meetıng yapacağız sana inat :)
Printable View
Bir sorum olacak, ED6DT var benim aracımda ve şuan OBD den bakıldığında 2 arıza veriyor birincisi yüksek basınç pompası bir diğeride turbonun orada bir sensör.
Arabada yaşadığım ilk olat benzin pompası olan rolantide benzin yetiştiremiyor ve sapıtıyor ama daha önemli olan benim için, turbonun kendini kapatım arabanın atmosferik olması.
Biryerlerde duymuştum bir sensör iptal mi ediliyormuş ne bu hastalığa karşı bilgisi olan varmı acaba??
İlk olarak 'Motor işletim sistemi arızası' adı altında arıza ışığı yakıyor ve kimseler yok gazda. küt diye gidiyor turbo.
Kafasına göre gelirse geliyor veya arıza ışı söndüğünden birden gazlarken yada normal kullanımda yine bir anda hiç bir belirti vermeden kesiliyor.
arıza kodlarını yazar mısın?
Arkadaşlar egeturbo e tuners in bayiliğini almış diye duydum..Böyle bişe varsa yazılım işi stelios un yanına gitmeden de halledilebilir burada...
soru güzel ama cevabı net değil, gelen bütün arızaları not alıp hepsini söylersen belki yorum yapmamıza yardımcı olur. ;)
50km gecince esp nin sisteme girmesi yazılımsal bir olay degil malesef.. gt lerde sadece o durum soz konusu rc ve ds3 lerde zaten girmiyor devreye istediginizde kapatabiliyorsunuz..
güncelleme ile yazılım ya silinmiştir yada yazılımı güncelledik diyip geçmişlerdir :) silinmemesi imkansız diye biliyorum :)
yenı yazılım için eskisi silinir
Daha dün servisten çıktı araba tam olarak not almadığım için bilmiyorum ama en kısa zamanda kodları yazarım.
Bu arada güncelleme yapamıyorum yazılım güncel uyarısı veriyormuş zaten aracım,
gidişi benide tatmin ediyor bilmiyorum acaba gittimi gitmedimi yada bayadır yazılımsız olduğu için alıştım belkide :D
Evet yaklaşık 3 ay önce aldılar bayiliği.Ben kendi megane aracımada yaptırdım.Hatta geçen gittiğimizde mini cooper 1.6 benzinli turboluya uyguladılar çok memnun kaldılar.Yazılımı yaptırırlarken stelios ile görüştürüp isteğinize göre hazırlatıyorlar ve steliostan geldiğine yazılımın birebir şahit oluyorsunuz gösteriyorlar.
etuners : Contact burdaki linktede zaten bayiler bölümünde ege turboda yer alıyor.
ben de bugün dükkanlarındaydım geçenlerde disklermi almak için gittim istanbula gitmişler yazılım yüklemeye o yüzden bekledim gelsinler diskleri arda seçsin diye.Tek araba için bile kalkıp gidiyorlar hafta sonu bence e tuners türkiyede ses getirebilir
Merak ettim şu Etuners'ı sadece yazılımlı bir araç varsa(istanbulda) denemek isterim.
Tabi şu sorunlarımı hallettikten sonra :D
Antalyaya bekleriz denemeler için.. :)