ABS ve ESP hatası var araçta direksiyonda acayip bir boşluk var bu yüzden olabilir mi?
Printable View
ABS ve ESP hatası var araçta direksiyonda acayip bir boşluk var bu yüzden olabilir mi?
Waste gate vakum solenoidi arızalı olabilir, vakum hattında kaçak olabilir, vakum pompasında sorun olabilir (bu durumda fren de sertleşirdi), waste gate klapesi açık sıkışmış olabilir, turbonun temiz hava basınç tarafında kaçak olabilir, map sensörü arızalı olabilir. En kötüsü de turbonun gerçekten arızalı olması olabilir.
Geçmiş olsun...
niye adam akıllı bir servise veya ustaya gitmiyorsun ? internet den araç tamiri bir yere kadar olur :)
yokmu istanbulda deneme yapacak 207 ?
Almıyorum rc falan arabanın 4 silindiri var 3ünde misfire.
sadık çok gereksiz konuşuyorsun kardeşim kusura bakmada 20liraya rc gt arayıp sonra arabalar *** deme
Sadik 106 gti al kardesim sen yakisir..
Madem 36 cikabiliyorsun birazdaha bisiler ustune koyup ozgurun aracini alsana.
Bide su var saselerde duzeltme ve airbagler acmis araba perttir. Parcasi degismis boyanmis araca pert gozuyle bakarsan Butun araclar perttir senin gozunde. Sen baskalarinin arac haklarinda yok sasesi varmis bilgisi varmis die ararsan ne soylediklerine nekadar bildiklerine bakmayacaksin alacaksin araci ustana kaportacina gotureceksin expertz yaptiracaksin. 20 e alacagim diyorsun. Bnce sen bu tarz kafayla gidersen alacagin arac sana 40 lara bile gelir.
ArkadaŞlar 3,35 bobİn İle normal bobİn arasindakİ fark nedİr performansa faydasi varmidir ?
RCZ buji al tak şeklinde mi ayar falan ? :D
BENİM ARACIMDA DA BAZEN KESİKLİK VE TEKELEM ŞİKAYETİ VAR AMA ARA ARA ARIZA KODUDA DÜŞMÜYOR ESİKDEN DAHA SIK YAPIYORDU ŞİMDİ GENELDE İLK ÇALIŞTIĞINDA FALAN YAPIYOR HANİ 3,35 BOBİN ALSAM ARIZA ONDAN DEĞİLSE BİLE PERFORMANSA KATKISI OLURMU ONUN MERAKI İÇİNDEYİM :soru:
ogedov'dan tedarik edebilirsin
Aynı şekilde üst devirlerde tekleme,kesiklik vardı.bobin aldım taktım büyük oranda çözüldü problemim.