katıl tabiki :)spor sonrasi a plus yolunda deneme bile yapariz senle :)
Printable View
herkese şimdiden güzel bir pazar diliyorum :)
başımıza budamı gelecekti??!!!...
buyrun bakalım 422HP 207GT
DynoRun: Peugeot 207 1600cc BigTurbo 422hp 47kg
2871 de candır demekki :)
Arkadaşlar bugün metroda Castrol 5*30 A1 yağla ilgili kampanya gördüm (4+1) 5litre 84.00tl satılıyor.
Hep mobil 5*30 esp kullanıyorum.Bu yağı aramızda kullanan varmı acaba fiyat cok uygun geldi:soru:
0-30 ve 5-30 Castrol Edge kullanıyorum 4litresi 100-110tl civarı alıyorum 5 litre iyi fiyat.
Arkadaşlar merhaba.207rc için s3 dump valve i İstanbul da nereden temin edebiliriz?
Cevaplar için teşekkürler-maslak oto sanayide bulabilsem süper olacak...
Sabah sabah ufakligin beni karsilamasi sasirtti kontagi cevirdim ve
remote control battery flat diye bir hata megerse kumandanin pili bitiyormus allahm ne gunlere kaldik :))
Saat 04.46 eve simdi geldim, sarı sertlik ayarlı koni amortisör ve h&r 5 cm yaylarimi taktim,yakın mesafe yorgunluk ve saatten dolayi genis test etme fırsati bulamadim ama suanlik cok keyifli :)
Arkadaşlar merhaba
Kış olamasına rağmen aracı çalıştırır çalıştırmaz klima fanı devreye giriyor böyle bir sorunla karşılaştınızmı hiç. Ben daha önce karşılaştım ve özel servisler nedenini bulamamışlardı bende yetkili servise götürmek zorunda kaldım araba 4 gün kaldıktan sonra bi parça değitirmişlerdi ve düzelmişti 350 tl de para almışlardı ama hangi parça olduğunu hatırlayamıyorum. arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan oldumu olduysa sebebi ne idi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.