27bin € Fransa'nın özel seri fiyatı. Türkiye'de satmazlar. Arabanın önünde bildiğin Fransa bayrağı motifi var.
Bu o arabayı alıp kullananı keserler :)
Printable View
27bin € Fransa'nın özel seri fiyatı. Türkiye'de satmazlar. Arabanın önünde bildiğin Fransa bayrağı motifi var.
Bu o arabayı alıp kullananı keserler :)
[QUOTE=gokayy;6684758]27bin € 'nun Türkiye'ye geliş ve satışı ne kadar olucak cok merak ediyorum[/QUOE]
o civarlara gelır bence max 65-68 aralıgı gıbı yakıt tuketımı dusmus gorunuyor 6 ılerı avantajı olabılır agırlık azalmıs gıbı ama son suratde fazla ıyılesme yok sankı
antalyalı abiler 07 akm 01 plakalı siyah bi gt var port bagajlı bir bayan kullanıyor komple stock görünümde.kampüste görüyorum sürekli bi bilginiz var mı ablayı yoklayan oldu mu satış konusunda
teknik özellikleri cok iyi fiyatta uygun olsa alınır
Araci biliyorum lara tarafinda cok goruyorum...hatta onur resminide gondermisti bana ilk gordugunde.zir stock ve surekli port bagajli :)
arkadaslar merhaba.. uzun zamandır yazamıyodum.. ben pcv iptalini yaptım ve hiç bi sıkıntı yok.turboyuda r56 turbosuyla değiştirdim.intake kit olarakta aem in yeni ürettiği r56 için olan kitini adapte etmeyi düşünüyorum.önümüzdeki günlerde istanbul agidip bakıcam.yıllardır bu konu üstündeyiz,gönül ve mesai verdik.özellikle ilk basladığımızda özgür ve bi kaç arkadasımız cok ugrastık.ilk sarı koniyi takıp bronz balata deneyimlerimizi yazmıstık.. ben yakın tarihte aracımı tam bi kit car yapma kararı aldım bunun içinde istanbul peak garage serdar ustayla görüştüm ve ona bırakıcam. tüm deney ve tecrübelerimizi birleştirip uygulamaya gecicem insallah.stelios u da sıkı takip ettim ve söylediği herseyin dogruluğuna eminim. pcv yeni thp 200 lerde iptal.bende ettim hiç bi sıkıntı duman atma yapmadı.motoru acıp subaplarıda temizledikten sonra yepyeni bi baslangıç :) hepinize saygılar ve sevgiler.yıllardır burda olan tüm arkadaslarada tekrar tesekkürler.. allah a emanet..
Standart ve yazılımlı rc yakıt tüketimi ne değerlerde ?
Baska bi islem yapmadim abi.dumanda yok bende ama.yag c ubugunuda ustana biraz sikilattir ben ilk aldigim yil yapmisti onu..
Aynen ozgur kardesim piste donusturuyorum ;) allah ne verdiyse artik :) sen ne alemdesin ?
Selam,
THP sente problemini İzmir içinde yaptıran arkadaş varmı?.
Bu konuda hangi yetkili servisin işçilik tecrübesi mevcut? Sente ayarı dahil olmak üzere (özel alet gerektiriyor) tüm değişim ve kontrollerden emin olmak istiyorum.
Tesekkurler
dostum sakin kullanım stage 3 yazılımla benim GT 9.0-9.4 gibi bir rakam yakıyor şehir içi, standart GT 8.0-8.5 gibi bir rakamdı sanırım yol bilgisayarındaki..
ya ama söyle bisey var sanki, yol bilgisayarında 9.0-9.50 gösteriyo ama daha çok yakıyo gibi :D benzin yetmiyo :D
238 hp rc le mans bilen tanıyan varmı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17908430/detay
Şu anda ilanlarda olan ya da olmayan tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı?