Naman'ın cep telefonunu bilen var mı?
Printable View
Naman'ın cep telefonunu bilen var mı?
adanada stage 2 220 hp diye satılık olan araç ile ilgili bilgisi olan varmıdır?
Merhaba arkadaslar ben ozgur antalyadan 2007 siyah gt kullaniyorum.Araba onur soytamin eski arabasi.Bastan sona butun konuyu okudum gercekten essiz bir paylasim ve dostluk var.Ozellikle ozgurun yaptiklari ve paylasimlari mukemmel.Bugun yalin ve goktanla tanistim ikiside dost canlisi.Yalininda arabayi almamda buyuk katkisi vardir.Ortak bi arkadasa sahibiz ds3 sahibi pilot arkadasimiz onur.Almadan yalini arayip araci sorduk sagolsun cok ilgilendi hatta soytamla konusarak fiyat konusunda anlasmamizi sagladi kendisine tekrar tesekkur ederim onur soytamada tesekkurler arabaya cok iyi ve temiz bakmis. Bugun ben yalin ve ds3 onur bulustuk yalin arabasini kullanmami teklif etti :) sagolsun arac fisek gibi ayrica coillerde cok konforlu bende tamamen stock olan arabami yalinin kullanmasini istedim ilk gazlamadan sonra yalinin soyledigi sana yazilim yaptiralim oldu:)) yorgolarla irtibaya gecicez bakalim yalin yazilimindan cok memnun gercektende arac cok guzel gidiyo.Bundan sonra bende aranizdayim herkese iyi forumlar.
Yalın selam coiloverdan memnun kaldın mı ? araba nasıl oldu bir yorumunu alalım
Bro yazilim isi sende onurda bende haberlerini bekliyoruz:)) Goktan kardesim hosbulduk insallah.
Tufan bende 5 lik yay var ve hic memnun degilim:)) Yalinin arabayi kullandim coil apayri bi dunya resmen huzur buldum coil sart bence bizim arabalara
dostum coiller muhtesem :D gıcırtı ve lıkırtı var yok diil ama dediğin gibi düşük süratlerde.. tein in spring silencer diye bi zimbirtisi var onu deniycem artık :D ama bi ise yaricagindan süpheliyim :D
gerçekten coil başka dünya, konforu süper, sertlik cok uygun.. bugün özgürün 5cm yaylı gt'si ile yanyana koyduk ondan daha düşük arac ama cok cok cok daha konforlu.. eskiden dan dun diye düşdüğüm cukurumsulardan sanki linea fln kullanıyomusum konforunda geçiyo araç :D yol tutuşunu denedim biraz geçen hafta cok iyi oturuyo yola sertliği çok güzel..
yani lıkırtı ve gıcırtılar olmasa tadından yenmez ama konforuyla kıyasla o lıkırtı gıcırtı her neyse tarif edilemeyen o sesin pek önemi kalmıyo :D araç saglıklı bassında yere.. dan dun canımdan can gidiyodu valla :D neyseki oyle dertlerim kalmadı..
geçen gün yaylara baktım hortummu ne geçiriyolarmış oyle bi deniyelim diye yayların hatları birbirine çok yakın sarmak imkansız gibi, sıvı gres denedi ustam oda fayda etmedi.. silencer deniycem artık oda olmadı ses sistemi yaptırmaktan başka çarem kalmicak gibi :P :P :D
herşey için çok teşekkür ederim, sende cok ugrastın kargo kargo gezdirdim seni kusurabakma :D ama değdi gerçekten, aradaki kargo farkına taktırdım neredeyse coilleri :D
Low-rider Özgür e gelsin ;
Opet 97 oktan ile fulledim. 100 KM yaptıktan sonra tekrar fulledim.İkisinde de pompa ilk attığında bıraktırdım.
sonuç 9.47 LT X 4.83 TL = 45.74 TL
Bu 100 KM in % 90 ı sabah ve akşam sıkışık trafikte dur kalk sonucudur.
Tahminin normal bir şehir içi sürüşte 8-8.5 LT ye rahatlıkla düşer.
Antalya yı bilenler bilir sabah ve akşam 100. yıl meydan istikametindeki battı çıktılardaki trafiği.
Hosbulduk tesekkurler