70dp 70 araboru 90 varex
Printable View
ismailcim ses gercekten güzel olmuş güle güle cezasız kullanman dilegimle....:)))buluşma işini nasıl yapıyoruz beyler...
Gencler benim evlatta stock ufaktan son susturucu var falsn filan maksat tanisip kaynasmak ilerde guzel organizasyonlarda hep beraber bulunmak soyle bi yan yana rc> kareografisi yapip diger markalari catlatmak;)) gorunur bir yerde toplanmak ve ismailinde dedigi gibi ortada toplanmak iyi olur.kendi araclarimiz hakkinda fijir paylasimi yapmak ortalikta bizim araclari anliyorum deyipte sonradan isi batiran usta ve bayi cok ben derimki birbirimizden ogrenecegimiz ve yonlendirebilecegimiz taleplerimiz dogrultusunda gidecegimiz cok yer olucaktir haydi millet istanbul tayfasi buyuk bulusmaya hazirmiyiz...
aynen abicim katılıyorum :) hangi yakada toplansak? anadoluda diyosanız ataşehir olabilir ordanda deneme için direk teme baglanıp kavacıga basabiliriz.yanlış anlaşılmasın ataşehirde oturuyorum diye demiyorum öneri olarak söyledim.ortam mekan güzel teme yakın.avrupa yakasına yada daha farklı biyerede gelebilirim mekan güzel olsunda:)
İlla deneme diye şartlandırmayın kendinizi, imkan oldumu basarızda yarışalım diye mekan seçersek ohooo :) ataşehir sıkıntı olmasın polislerden?
valla her cumartesi akşamı gençler toplanıyo polisler 1-2 devriye atıyo o kadar.sürekli basıp ortalıgı apaçi gibi inletmedikçe sıkıntı olmuyo :D saat olarak ne düşünüyosunuz?
mimlenmemiş açık ve geniş otoparkı olan yer uygun olur
aklıma bayrampaşa forumdaki bauhaus - carrefour otoparkı
yada merter meydan avm real otoparkı geliyor
Aynen bak orasida iyi olur tufan bauhaus sıkıntısı olmayan bir yer eskiden realin arkasinda metronun oldugu yerde 100 metre drag yapiyorlardi sonra bi dunya kasis koydular.aslinda olimpiyat stadinin orasida olabilir arasira drift yapiyorlar gunduzleri alanda genis.yada şoyle aksam uzeri 6-7 gibi bakirkoyde bulusup konvoy halinde istinyeye kadar gazlayabiliriz;))
Bugün Mehmet in yanına uğradım buji değişimi için. Chare (mustafa) RC ile oradaydı.Ardından FG GT Apo geldi ben yeter derken eğitimden çıkmış Göktan GT ile geldi. :D:D:D
Tabii Göktan ı bulmuşken egzost videosu çekmeden bırakmadım..:icon_tup: 1080p izleyebilirsiniz.Şu kadarcık video 175 mb ..
Videonun sonundaki dış çekimde mikrofonu rüzgardan korudun mu diye sormuştu Göktan , evet demiştim ama yalanmış ahahahahah :)
207 GT - loud exhaust sound.Antalya-Turkey - YouTube
Ustaa acayip eglendik yaa :) ellerine saglik super bi video olmuss ( ruzgar almasaydi telefon son duzluk cokk iyiydiii )
göktan gece gece dolaşıodun mahallede :)
bide ben,im evin alt sokağında ne işin wardı acaba:D