Tamamdır bu bilgi iyi oldu teşekkür ederim
Printable View
Tamamdır bu bilgi iyi oldu teşekkür ederim
hatta sanayide kent pide vardi sanirim onun caprazinda bi dukkanda duruyodu. Cakmak turboda bi gt turbosu vardi hatta o kazalininmiyki demistim kendi kendime..
Fdd plakali var satilik km guzel, fiyattada epey iyi gibi. Baktinmi o araca kardesim? Hos oda epeydir satilik alan olmadi nedir ne diildir bilmiorum tabi, surekli 5M in otoparkinda duruyo..
Sagol kardesim ev neresi tam olarak? Tarif etki gecerken sesimizi duyuralim sana :))))) oksijen sensorum bozuktu o yizdemde surekli zenginde kaldi arac o yuzdemde karardi, bu hafta sonu detayliilgilenicem bakalim :)))) bbu arada ilandaki arac % 99 o onu olmayan arac.dikkat et aracin farlar sifir takilmis piril piril ve ozellikle bak yan sanayidir.2 on camurluk kaput ve komple on tamponu yoktu.aman dikkat et.
arkadaslar,
yaylar ve jantlarım haala satılıktır.
düşünen arkadaslara yardımcı olurum.
kısa bilgi,
yaylar 35mm eibach 207 yayları ama kesik 50mm olacak sekilde. coilover aldığımdan dolayı çıkartmıştım. şahin doğan gibi sekmeye yolaçmıyor :D :D
jantlar 17" team dynamics marka pro race 1 modeli, mat siyah. ultra hafif yarış jantları etkinliklerde kullanılıyor. 4x108 herhangi bi kırık kaynak yamukluk yok sadece 1 jantın boyasında rotus vardır. üzerinde daha 500-1000 km anca yapmış kumho ku31 (lastikler eski tarihli ama halen yumuşaklığını korumuş durumda herhangi bir sertleşme çatlama durumu yok)
http://www.techturkey.com/forum/6882639-post1.html
td05 projesi için satılık ;)
Bro orjinalini sordum 230 tl gibi bi fiyat verdiler yanlış hatırlamıyorsam yoksa benimde aklımda orjinalini almak vardı aslında öncele sordurmak lazım belki yardımcı olur spoiler konusunda bu haftasonu antalyadayım toplanalım
Antalya servisi arayıp sormuştum haşim balabanı öncelle konuşmadım ama 230 gibi bir fiyat hatırlıyorum 600-700 gibi ise alınmaz bence fiyat çok uçuk
boya kodu EXLB arkadaşlar.
spoiler'e gelince 240 tl fiyatı.%10 gibi bi iskonto alabilirim sanırım.piyasada satılan fiberlerle karıştırmayın malzeme on numara:) astarı falan üzerinde geliyo,adece boya masrafı var.
Teşekkürler bana da öyle bir fiyat vermişlerdi boyasız olması dışında negatif bir şey yok