arkadaslar 207 rc dusunuyorum le mans buyuk ihtimalle bana ozetle alinabilecek gucler, yuruyebilicegi arabalar, yakit, yedek parca ve modifiye parcasi olarak anlatabilicek birileri varmi?
Printable View
arkadaslar 207 rc dusunuyorum le mans buyuk ihtimalle bana ozetle alinabilecek gucler, yuruyebilicegi arabalar, yakit, yedek parca ve modifiye parcasi olarak anlatabilicek birileri varmi?
tesekkurler baya yardim ci oldu :) motor ici dayanikliklari nasil peki turbo buyuturken motor icine girmeye gerek varmi ? ben czt dusunuyorum fakat 34 daha fazla birseyler verip adam gibi yol tutan daha donanimli bir arabaya binmek sanki daha mantikli gibi. motor tamamen r56 cooperla ayni dimi? birde sanziman 5 ileri dimi?
bugün taktım bende 335bobnleri bosch olanları, sıkıntı yok şimdilik
Herkesin Ramazan BAyramı mübarek olsun..:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
İyi bayramlar herkeşe
Herkezin bayrami kutlu olsun...
İyi bayramlar cümleten..
Çanakkale Ayvacık-Kadırga koyu - karşıda gözüken ada Midilli Adası..
http://imageshack.us/a/img547/4869/8f3h.jpg
Bu da zihni sinir projem :)
http://www.techturkey.com/forum/body...ml#post6975394
Bantlama işe yaramış güzel,faydalı aklımızda kalsın teşekkürler.İyi tatiller:)
Merhaba bayramınınız kutlu olsun 376 cı sayfadayım yetişince yazacam güncel sayfadan.............
207gt sorun var abiler.Sorun mu bilemiyorum ama bence garip.Araba yükte giderken (yokuş yukarı 4.vites ama sağlam yokuş ve dipgaz hali) sanki kıkırdıyor.4.vites 2900 devirde falan çekiş iyi gidiş güzel ama bariyerden yansıyan sesi dinlediğimde motordan geldiği bariz olan ''kık'' (aralıklı olarak) ses var.Gdiş falan iyi.Açıkta hortum neyin yok.Sadece dediğim gibi yokuşlarda yüke bindiğinde geliyor.
Bugün marmaris gökovada dağ tırmanışı bilen vardır oradan dönerken arkadaş sızdı ben kullanıyordum.Sesi orada aldım yokuşta tam.Arkadaşımı uyandırdım oda duymuş ama önemsememiş.
Çekiş gidiş iyi güzel(yani olması gerektiği gibi) ama yüke binince kık kık diye ses geliyor sürekli ve rahatsız edici değil aralıklı ve duymak için dikkat etmeniz lazım.Lastiğe sıkışmış taş falan demeyin yaşımız genç ama o kadar da bilgisiz cahil cühela değiliz.Açıkta hortum falan var mı diye benzincide kanala girip karterin oradan bakındım belki sürtüyordur diye yoktu.Alt takımda sorun yok bizzat kendim 17 gün önce serviste ustanın başında durarak ön ve arka takımın bakımını yaptırdım.Ses bariz birbiçimde motordan geliyor.Sorun ciddimidir ?
Araç bunu yokuşta yüke binince yapıyor.Düzlükte yok.
Herkese iyi bayramlar
İyi bayramlar..
iyi bayramlar :)
Herkese mutlu bayramlar...