şanzımanlar ne
Printable View
şanzımanlar ne
wesgate i bi kontrol ettir derim.
Arkadaşım ayarını yaptrmıştı cok farketti kontrol etmek lazım. Kesin odur demiyorum. Rc ler kac basıncla yürüyor bilmiyorum bilen birileri daha net bişi söyleyebilir.
Ogedov'a teşekkürü borç bilirim. Bobinlerim tamamdır. Arabanın bi ahmaklğı vardı ortadan kalktı resmen. Şimdi tek eksik küçük bi yazılımsal müdahale kaldı. :)
bu bobin sorunu cooper s'te de mevcut mudur ? Şu anda bir problem yok ama, yinede sormak istedim :)
Kaç devirde bastınız ki? jetta devrinde denenmiş yazılmıştı ama turbo dolmamışmıydı sen bastığında?
Jetta hem dsg hem devrinde basmis ki zaten iyi yuruyen bir maikine.sen zaten devrinde basmamissin ayrica full stock aracin bence normal.acil kat iptaliyke beraber komple egsoz ve filtre yapiyosun sonra tekrar deniyosun kendi devrinde.kontrok etmen gereken yerlerde dv, elektrovana.wasgate e bakmana gerek yok eger herhangi hir sokulmetakilma olmadiysa turboda.
Valla benim devrim 3500 civarıydı onun daha üstlerde ama net bilmiyorum.. Haliye onun bastığı devire göre düşük..
Ben en temizi bi elektrovana alayım yeni bide forge dv alayım kurtulayım.. :)
Arabaya egzoz yapmamda, filtre yapasım var.
BMC CDA carbon dynamics diye filtre kiti var. Sizce nasıl??
Link: CDA - CARBON DYNAMIC AIRBOX ACCDASP-26 | BMC AIR FILTERS
forge dv o kadar para vermeye gerek var mı orjinali yeterli bence tabi revize edilmiş olansa
Antalyada 170 lik jetta varsa deneyebilicegimiz birde biz denersek arkadasimizin aracinda sorun varmi yokmu daha net gorebiliriz diye dusunuyorum.varsa bildiginiz tanidiginiz denerim ben :D
Yok gider deqil yaaa:) ne haddimize:) sadece merak ettim gercekten videodaki fark 4-5 boy olmamasi gerek yaw:s