Ustaa o gun arka koltukta 12 kisilik yemek takimi ve tencere seti vardi.zaten bagajda full tesisat izolasyon sen düşün gerisini :D
Printable View
o değilde farlar bombaaaaaaaaaaaa...
Göktan ın egzost takıldıktan sonra bir daha denemesi lazım.Video da bir tek yalın ın araçta egzost var diğerleri çok sessiz kalmış :)
cok yeni değil ama çoookta eski degil yaz başlarıydı diye hatırlıyorum.
göktanın o aralar egsozu yoktu bro..
deneyelim götab bro bi aralar, çekelim bi video daha impreza seslerinle :D
http://s7.postimg.org/55pw34nrv/Untitled.png
ohara diyorum affınıza sığınarak.. DS3R tampon altı spoyler aliyim dedim. Ağzım yanda.
Resimdeki 26 ve 27 nolu parçaların fiyatını sordum. Karbonfiber olması okey 3500TL dediler.. yan dodikleri sormadım artık.. :D
Burası daha uygunmuş Partsworld-UK | Citroen - Citroen Parts & Accessories - Citroen DS3 - Citroen DS3 Spare Parts - Citroen DS3 Bodywork
ohhaa ciddi para istemişler tampon eklerine ortak.fiberden yaptır geç :D
valla bro kendisi yazsın artık:D
En belirgin ozelligi rolantide artik saat gibi calisiyor arac.eskiden arada bir gidip geliyodu sesinden anliyordum su an bu problem ortadan kalkti.arac bariz artik daha sert calismaya basladi arabanin sesi degisti ust devirlerdeki sacmalama ortadan kalkti.kesinlikle alinmasini tavsiye ediyorum.
Brolar:) haftasonu buluşma ayarlarsanız gelebilirim haberleşelim.(En geç yarın akşam 18:00 gibi)
Bu arada günaydın hayırlı cumalar cümle aleme.
Günaydın....
Bobinler çok iyi.. Benim bobinler bitikmiş zaten.. Takınca dünyası değişti arabanın..
Ogedov bobini kullanıyorum ben.. Başkasını bilmem :D