hehehee tamam bakacam yarın mutlaka ben bundan bır yerde gordum ama nerdee ..........
Printable View
ustte ısaretlediğin parça alltakıde olurmu...........
walla ikiside aslında aynı işi görüyormus galiba ama üstteki aslen aradığım :) ya hks tipi blowoff ların yanında geliyo vakum hortumuyla bov arasında.. bulursan alma hemen bende yarın bidaha arastırıcam buralarda. olduki buldum bosu bosuna almayalım ;) sen bulurda ben bulamazsam yerini biliyor oluruz en azından :D tesekkür ederim simdiden..
ben şimdi benim bır arkadaş var sordum ona yarın haber verecek oda senın dediğin gıbı dedı yanında geliyor abı dedı bakacak yarın bana dönüş yapacak bende sana donerım tel numaranı verırsen daha cabuk ulaşırım..........
bmc hava filre setm var bana bi blow of onerin yahu
20 dk pist seansı.
5-10 dk pist öncesi motor ısıtma (yağ sıcaklığı)
5-10 dk pist sonrası dinlendirme ile yaklaşık araba 30-40dk çalışmakta. Bu sürede benzin çubuğum 3-4 çentik rahat iniyor.
Kaba tahmin hesapla ben pistte 2 tur klimalı da olmak kaydı ile 75TL kafadan yakmışımdır Yalın :) ama o heyecana değer.
atii açtığın konuya cvp verdim krdeşim yeteri kadar açıklayıcı olmuştur sanırım.blow u unutup forge dv alıyosun.
Connecting site...
yok mu ilgilenen :D
valla koyacak yerim kalmadı iyi fiyata vericem artık.
yeterlimi diyosun bide abii benm peder aracın bu kdr guclu oldugunu bilmiyo yarın bakmaya gidicek motor gucunu kesebilmemiz mumkunmu yani turboyu iptal etsek faln :D satan abiyle cok yakın arkadas olduk ne dumenler donuyo bi gorsen. motor 210 falan veriyor ecufast stage 2 var. s3dv iskender 63luk krom faln var :((. motorn 140 130 bg fln vermesi lazm yoksa sıkıntı. güclü oldugunu anlarsa almazzz :((
http://www.techturkey.com/forum/vide...d-clio-rs.html
Rc de dp yazılım filtre egsoz varmış şaşırdım.
motor gücüne nerde baktırtıcak? dynoyamı çıkıcak :D paşaoglu yada ecufast teki dynolar haricinde dogru deger veren yok diye biliorum zaten :D arkadasın stok arac burda bi dynoda 102hp çıktı :D benim stage 3 156hp çıktı :D yalan yanlış ölçüyolar.. bi şekilde boost cuta girersen zaten 90hp gibi olur aracın ama nasıl sokarız bilmiorum :D :D
arkadaslar, meth kitin controllerı için boost almam gerekiyor herhangi bir yerden, nerden alabiliriz? hks bov vardı eskiden onun hortumunu kullanalım dedikte ters oldu o vakummuş :D :D
Turbo hortumunu sökün yürümez araba sonra takarsınız. :D
Tabi bir öneri sonuçları kötü olabilir sorumluluk almam.