Arıza koduna baktırdınmı neye göre araştırdın
Printable View
Yag seviyeni kontrol ettinmi hic?
bu shell v-power nitro+ nedir arkadaslar? normal v-powerdan farkı nedir? yeni yüksek oktanlı yada hali hazıra kullanmakta olduğumuz 97ye gore oktanı dahamı 97ye yakın :) ethanol veya toluen katkısı varmı? ne derecede? Antalyada satılmaya başladımı gördüğünüz yerler? yoksa sadece ismimi degisti bu meletin :D
buna en iyi USTAaa cevap verir gibi geliyor :D
şanzıman yagımı motul(mobil1) 75w90 ile değiştirmemin maliyeti ne olur. motor yagımın komple değişimi ne tutar mobil1 0-30 tam sentetik
Şanzıman yağını bilmem ama motor yağını değiştirdiğinde yağ filtresinide değiştir 10-15 tl bişey yağda 140 tl olması lazım.ama ben şu siteden aldım 79 tl 4 litre burda paylaşmıştı özgür bu siteteyi.Mantıklı bence
Otostart.com | Türkiye'nin En Büyük Oto Yedek Parça Marketi - Mobil Motor Yağı (Mobil 1 ESP Formula 5W-30 - 4 Lt.) MOTOR-YAGI-Mobil1ESPFormula5W304Lt-MOBIL-89
Özgür abi kamera nasıl abi gündüz çekimleri iyi mi ? Ses kalitesi nasıl parasını hakeder mi ? Off topic oldu kusura bakmayın lütfen :)
[QUOTE=Low-Rider;7035377]Servise gidip baktırabilirsin
özgür abi bunun icin benden bi ucret talep ederlermi?
bide aracımın garantisini uzatabilmem yada tekrar garanti kapsamına aldırabilmem mumkunmu km 31bn.
o durumda ' check engine oil level ' diye uyari veriyo surekli ama alttaki ikaz lambasi surekli yanik kalmiyor yani en azindan benimkinde oyleydi aldigim gibi yag degistirdim.
oyle birseyde gorur herhalde ekranda ki uyariyi (:
sizler daha uzun zamandir biniyorsunuz bu arabalara daha iyi bilirsiniz
[QUOTE=atii;7035384]Ben serviste garanti süresi için konuştum müşterilerimizden gelen talepleri değerlendiriyoruz istekleri toplantılarda sölüyoruz falan filan dediler sadede gelin uzatıyomusunuz uzatmıyomusunuz dedim garanti süresi uzatması yapamıyoruz dediler burda sanırım tüm peugeot servislerindede öledir durum. km 12-15k falandı ve garanti sürem varken sormuştum.
Port polish ve kisa sanziman hakkinda bilgisi olan varmi abilerim