4.6lt olan fotoda var :D
Printable View
Şu log almayı bi türlü yapamadım ya uyuz oldum haha :)
Cutout yapılırken :)) 60lık düz boru ile yazılım ve turbo büyütmeye alt yapı hazırlanıyor
http://i408.photobucket.com/albums/p...ps1955210b.jpg
vayy kardeşimm...turbonu merak ediyorum.dediğim gibi detaylı fotolar bekliyorum senden :) senden sonra bende yaptırıcam büyük bir ihtimal :)
e turners in chip i icin bilgi verebilcek varmı.ecufast'ten etuners a gecmeyi dusunuyorum. maaliyet ne olur.önerirmisiniz.
walla yardım ederim derdimde geçen gün e-tuners'ın Türkiye Distrubutoru aradı işimizi elimizdenmi almaya kalktın diye :D o yüzeden izmir egeturbo'yla iletişime geçmeni tavsiye ederim. 2 tane cok yakın arkadasıma kendim iletişime geçerek bizzat Stelios'tan yazılım yaptırdım TR'de herkez Antalya şubenizmi var Antalya'da baskası şu paraya yapıyor ona gideriz gibi söylemlerle adamlara çıkışmış :D epey rekabetci fiyatım varmış demekki fiyatıda nerden aldılarsa :P :P :D :D o yüzden kendilerine yönlendiriyorum seni.
brooo hayırdıııırrr? :D :D :D :D ahahahahah
sana önce bi intercooler alalım.. :D evlenene kadar yaptırdın yaptırdın zaten, yoksa kalıyo bro, o ara deli gibi para harcadığından nereye ne gitti anlamıyosun, intercoolermı aldım buzdolabımı çamaşır makinesimi methanol kitimi farketmiyo nasıl olsa alışmış oluyosun vermeye. :D :D evlendikten sonrada orda burda kıyıda kosede ne kaldıysa, arkadaslarına al yaaa sende kalsın bi ara alırım dedigin ne varsa onları toplayıp satıp arabana biseyler yapmaya calısıyosun :D :D ahahahahahaha...
Connecting site...
bilen var mı aracı?
erkay sen seat sport cooler takmamışmıydın?
abilerim kardeşlerim aracım satılıktır bilginize :)
RC hakında merak ettim daha doğrusu yorumları merak ettiğim bir konu var.
Konu cam tavan , göze hoş geliyor tabi içeriyede ferahlık katıyordur diye düşünüyorum fakat sunroof tarzı olmaması da aklında kararsızlık oluşturuyor insanın.
Sormak istediğim RC de cam tavan aranmalı mı gerek olduğunu düşünüyormusunuz acaba ?
Kendim hep cam tavanlı istiyorum fakat ***** çok fazla yok o yüzden cam tavansızlara yönelmeli mi acaba diye kararsızlık da kaldım :)
Birde sonradan uygulanma şansı varmıdır :D